Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Bobby Firmino: “ Όνειρό μου να κατακτήσω το πρωτάθλημα με τη Liverpool ”

Bobby Firmino: “ Όνειρό μου να κατακτήσω το πρωτάθλημα με τη Liverpool ”

Σε λίγο καιρό η κλήρωση του Champions League για την φάση των 8.

Ένας από τους πιο αγαπημένους παίκτες της εξέδρας του Anfield, ο Bobby Firmino παραχώρησε μεγάλη συνέντευξη στη Mirror, στην οποία ανέλυσε στη φετινή σεζόν των Reds και ανέφερε το δικό του όνειρο με την ομάδα.

Ο Βραζιλιάνος άσος έδειξε να πιστεύει πολύ στην ομάδα του Jürgen Klopp ενόψει της νέας σεζόν και δήλωσε έτοιμος να πανηγυρίσει τρόπαια με την κόκκινη φανέλα.

“ Είμαι πολύ αισιόδοξος και πιστεύω, ότι η Liverpool μπορεί να έχει μεγάλες επιτυχίες αυτή τη σεζόν. ”

“ Επίσης, πιστεύω πως έχουμε καλύτερη ομάδα από πέρυσι και οι νέοι παίκτες θα μας βοηθήσουν να βελτιωθούμε. Φυσικά θα πρέπει να το αποδείξουμε και στο χορτάρι όμως. Δεν είναι πάντα εύκολο να προσαρμοστείς γρήγορα, όμως πάντα σκέφτομαι θετικά. ”

“ Αποδείξαμε στην περσινή σεζόν, ότι μπορούμε να εκπληρώσουμε όλα μας τα όνειρα και να επιστρέψουμε στους τίτλους. Φέτος δεν πρέπει να αποτύχουμε. ”

“ Το όνειρο μου είναι να κερδίσω το πρωτάθλημα της Premier League με τη Liverpool. Αυτό προσπαθούμε να κάνουμε. ”

Ο Bobby διανύει την τέταρτη του σεζόν στην ομάδα και δεν έχει πανηγυρίσει κάποιο τρόπαιο, παρά το γεγονός ότι έχει καταφέρει να φτάσει σε 3 τελικούς.

“ Όταν κάποιος με ρωτάει για το μέλλον εγώ του απαντάω, ότι σκέφτομαι μόνο το παρόν. ”

“ Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι η Liverpool. Θέλω να κερδίσω τα πάντα με την ομάδα. Έχουμε τους καλύτερους οπαδούς στον κόσμο, είναι απίστευτοί. Έχουμε οπαδούς σε όλο τον κόσμο. ”

“ Όλοι ακούνε ιστορίες για το πως είναι να είσαι παίκτης της Liverpool, όμως αν δεν το ζήσεις δεν μπορείς να καταλάβεις. ”

“ Ποτέ δεν περιμένα, ότι θα έχω τόσο καλή αντιμετώπιση, όπως έχω εδώ. ”

“ Πρέπει να το ανταποδώσουμε στους φιλάθλους μας. Ο κύριος στόχος μας είναι η Premier League, όμως στοχεύουμε και στην Ευρώπη. ”

“ Μείναμε με μια πικρή γεύση πέρσι μετά τον τελικό και φέτος θέλουμε να το αλλάξουμε αυτό. ”

Στη συνέχεια ο Firmino αναφέρθηκε στη μάχη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

“ Η City δεν είναι ανίκητη. Έχει χάσει παιχνίδια. Η μάχη για τον τίτλο θα είναι πολύ δύσκολη και είναι πολύ πιθανό να κρατήσει μέχρι την τελευταία αγωνιστική. ”

“ Τα φαβορί είναι τα συνηθισμένα. Η City, η Chelsea και εμείς. Η Premier League είναι το πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα στον κόσμο και θα πρέπει να παλέψουμε αρκετά. ”

“ Υποσχόμαστε στους οπαδούς μας, πως θα τα δώσουμε όλα. Θα κάνουμε οτιδήποτε περνάει από το χέρι μας, για να κατακτήσουμε στον τίτλο. Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για τους οπαδούς μας.

Όνειρο το πρωτάθλημα για τον Bobby Firmino.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com