Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Προειδοποιητικό μήνυμα προς όλους τους παίκτες από τον Klopp

Προειδοποιητικό μήνυμα προς όλους τους παίκτες από τον Klopp

Ξεκάθαρος ως προς τις απαιτήσεις του είναι ο προπονητής της Liverpool, Jürgen Klopp, καθώς τόνισε πως μόνο όσοι προσπαθούν σκληρά στην προπόνηση θα έχουν θέση στην τελική 18αδα.

“ Αν έχετε πρόβλημα με το να μείνετε εκτός αποστολής, τότε έχετε πρόβλημα και με εμένα.” Είπε στους παίκτες του ο Klopp.

Μπορεί πλέον οι Reds να έχουν ένα ρόστερ γεμάτο με εξαιρετικούς παίκτες, όμως αν κάποιος δεν δίνει το 100% στις προπονήσεις της ομάδας στο Melwood, τότε αυτόματα θα είναι εκτός πλάνων για τους επίσημους αγώνες της ομάδας. Ο Γερμανός θέλει να δει διάθεση και σκληρή δουλειά από όλους τους ποδοσφαιριστές του.

Στον πρόσφατο αγώνα με τη West Ham έμειναν εκτός 18αδας οι Alberto Moreno και Dominic Solanke, επειδή πολύ απλά δεν μπορούσαν να χωρέσουν, λόγω του μεγάλου βάθους πάγκου των Reds.

“ Ό,τι συμβεί στις 31 Αυγούστου θα ξεκαθαρίσει το ρόστερ για τους επόμενους 4 μήνες. Όμως, εγώ δεν μπορώ να κάνω χαρούμενους τους παίκτες. ”

“ Πως μπορεί κάποιος να μην είναι χαρούμενος αν βρίσκεται στο ρόστερ της Liverpool. Δεν μπορώ να βοηθήσω σε αυτό. Εγώ μπορώ να πω, πως εκείνος που προπονείται σκληρά έχει πολλές πιθανότητες να έχει και έναν ενεργό ρόλο στην ομάδα. Αυτό με κάνει χαρούμενο. ”

“ Αν κάποιος δεν το καταλαβαίνει αυτό, τότε δεν σέβεται την κατάσταση. ”

“ Υπάρχουν πολύ πιο δύσκολα και σοβαρά πράγματα στη ζωή από το να μην είσαι στην αποστολή για έναν αγώνα. Όποιος είναι μέλος του ρόστερ μπορεί να αλλάξει την κατάσταση. Δεν έχει να κάνει με εμένα. ”

Μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση από τον Klopp.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com