Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 18/8/2006 Υπογράφει ο Dirk Kuyt (vid)

Σαν σήμερα: 18/8/2006 Υπογράφει ο Dirk Kuyt (vid)

Σαν σήμερα: 18/8/2006 Υπογράφει ο Dirk Kuyt

Σαν σήμερα υπέγραψε στην ομάδα μας έναντι 9 εκ. λιρών από την Ολλανδική Feyenoord ο Dirk Kuyt, με τον τότε πρόεδρο David Moores να δανείζει την ομάδα προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Ο Ολλανδός επιθετικός αποτέλεσε έναν από τους πλέον πιστούς υπηρέτες της Liverpool στον 21ο αιώνα παίζοντας πραγματικά όπου του ζητήθηκε και ας ήρθε ως κεντρικός επιθετικός.

Αν και ο Dirk αποκτήθηκε ως επιθετικός, έχοντας σκοράρει 71 φορές σε 101 αγώνες του ολλανδικού πρωταθλήματος, μετά από λίγο καιρό οι ανάγκες της ομάδας θα τον «μεταφέρουν» στο δεξί άκρο της επίθεσης. Την ημέρα που ο Dirk υπέγραψε στην ομάδας μας θα πει:

«Ήθελα να φύγω από τη Feyenoord μόνο για μια πραγματικά μεγάλη ομάδα και αυτή είναι η Liverpool. Είναι ένας φανταστικός σύλλογος και θα είναι μεγάλη μου ευχαρίστηση να παίξω εδώ.»

Ακούραστος, με εξαιρετική αντίληψη χώρου και φάσεων και πάντα παρόν στα μεγάλα παιχνίδια με την ψυχή και τα γκολ του. Δεν είναι τυχαίο που ο Roy Hοdgson κάποτε ερωτηθείς για την αντοχή τον χαρακτήρισε «λαγουδάκι της Duracell.». Σκόραρε 71 φορές σε 285 παιχνίδια ενώ κατέκτησε το League Cup με τη Liverpool το 2012. Kορυφαία στιγμή του τα 3 γκολ απέναντι στη Manchester Utd στο 3-1 του Anfield το Μάρτιο του 2011.

Αποχώρησε το καλοκαίρι του 2012 έναντι 1 εκ. λιρών για τη Fenerbahce.

Δείτε παρακάτω όλα τα γκολ του Dirk:

Σαν σήμερα: 18/8/2006 Υπογράφει ο Dirk Kuyt
Σαν σήμερα: 18/8/2006 Υπογράφει ο Dirk Kuyt
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com