Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η πιο άτυχη ομάδα στην περσινή Premier League η Liverpool!

Η πιο άτυχη ομάδα στην περσινή Premier League η Liverpool!

Η Liverpool ήταν πιο άτυχη ομάδα στην περσινή Premier League και θα έπρεπε να έχει τερματίσει στη δεύτερη θέση, δηλαδή ακριβώς πίσω από τη Manchester City.

Έτσι τουλάχιστον υποστηρίζει η έρευνα, που έγινε από το ESPN Luck Index powered by Intel. Σύμφωνα με αυτή οι Reds θα έπρεπε να έχουν κερδίσει 12 επιπλέον βαθμούς. Η πιο τυχερή ομάδα ήταν η Manchester United, η οποία πήρε 6 βαθμούς, τους οποίους δεν έπρεπε να τους είχε πάρει.

Οπότε, όπως αναφέρει το ESPN Luck Index, η ομάδα του Jürgen Klopp θα έπρεπε να είχε βρεθεί στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα και παράλληλα η United να τερματίσει στην τέταρτη θέση, δύο θέσεις κάτω.

Η ομάδα έρευνας του ESPN ανέλυσε σε συνεργασία με τον πρώην διαιτητή της Premier League, Peter Walton κάθε γεγονός που συνέβη στα παιχνίδια, καθώς και τα ακυρωθέν γκολ, τα πέναλτι, τις κόκκινες κάρτες και τα γκολ που σημειώθηκαν μετά από κόντρα.

Ένα παιχνίδι κλειδί στη συγκεκριμένη έρευνα για τη Liverpool ήταν η αναμέτρηση με την Tottenham στις 4 Φεβρουαρίου, όπου χωρίς καμία αμφιβολία οι Reds έχασαν με πολύ άδικο τρόπο τους 3 βαθμούς. Η Tottenham ισοφάρισε σε 2-2 στις καθυστερήσεις με πέναλτι του Harry Kane, το οποίο σε καμία περίπτωση δεν έπρεπε να δοθεί, διότι ο Virgil Van Dijk δεν έκανε απολύτως τίποτα στον Lamela.

Δυστυχώς βουτιές σαν του Lamela στοιχίζουν στη Liverpool βαθμούς
Δυστυχώς βουτιές σαν του Lamela στοιχίζουν στη Liverpool βαθμούς
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com