Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Το δράμα του Mourinho η δικαίωση της Liverpool!

Το δράμα του Mourinho η δικαίωση της Liverpool!

Αν κάποιος παρακολουθεί τις τελευταίες εβδομάδες τις δηλώσεις του José Mourinho, μπορεί αμέσως να καταλάβει γιατί βρίσκονται σε διαφορετική κατάσταση η Manchester United και η Liverpool. Από τη μια μιλάμε για την πιο μίζερη προετοιμασία που είχαν οι Red Devils την τελευταία δεκαετία και από την άλλη στο Merseyside περιμένουν με συγκρατημένη αισιοδοξία για τη νέα χρονιά που εκκινεί σε πέντε ημέρες από τώρα στο Old Trafford.

Στα πρόσωπα των Mourinho και Klopp καταλαβαίνει κανείς αμέσως γιατί οι μεν διακατέχονται από ανασφάλεια και κόντρες σκοπιμότητας ενώ οι δε από ασφάλεια καθώς συνεχίζουν να χτίζουν σταδιακά κάτι που έχουν ξεκινήσει εδώ και κάποια χρόνια από την έλευση του Γερμανού στο Anfield. Ο Πορτογάλος δεν χάνει ευκαιρία να μιλά για τα χρήματα που ξόδεψε η Liverpool. Μια χαρακτήρισε αστεία την αλλαγή πολιτικής των Reds, μια δήλωσε χθες πως η Liverpool έχει αγοράσει τους πάντες και τα πάντα, μια πως φέτος ο ομόλογός του στον πάγκο των 18 φορές πρωταθλητών Αγγλίας πρέπει φέτος να κριθεί από το αν θα τερματίσει πρώτη η ομάδα του ή όχι. Βέβαια δεν είναι ότι και εκείνος έχει ξοδέψει λίγα χρήματα. Απλώς δεν έχει ξοδέψει ακόμη φέτος όσα θα ήθελε και για αυτό είναι «στα μαχαίρια» με τον Ed Woodward προσπαθώντας με κάθε δήλωση να του ασκήσει πίεση για να πάρει κι άλλους παίκτες. Και μόνο όμως το γεγονός πως δεν θα αγοράσει εξτρέμ (μάλλον) ή ότι δεν του έδωσαν χρήματα για αριστερό μπακ κάτι λέει. Γιατί και στις δύο θέσεις ζήτησε ενίσχυση ο Πορτογάλος. Από την άλλη, η FSG πήρε ξανά όποιον παίκτη ζήτησε ο Klopp και ο Γερμανός δηλώνει απόλυτα ικανοποιημένος με το υλικό που έχει.

Πέρα από αυτό, ο Mourinho δεν έχασε καμία ευκαιρία να μιλήσει για το πως προετοιμάστηκαν οι δύο ομάδες. Οι Red Devils ήταν στην Αμερική για να επιβιώσουν και να μη διασυρθούν όπως είπε ο προπονητής τους ενώ οι Reds συνέχιζαν να χτίζουν. «Πώς περιμένετε να είναι χαρούμενος ο Sanchez με όσους παίζουν γύρω του; Οι μισοί από αυτούς δεν θα είναι στη Manchester United στις 9 Αυγούστου» είπε ο José μετά το 1-4 στο Michigan. Η προσέγγιση του Klopp στη νέα γενιά είναι γνωστή. Εντοπίζετε μήπως καμία διαφορά;

O Mourinho δεν χάνει ευκαιρία να μιλήσει για τη Liverpool
O Mourinho δεν χάνει ευκαιρία να μιλήσει για τη Liverpool

Ο Klopp προσπάθησε να πείσει πολλούς παίκτες του να μην αφήσουν τις διακοπές τους και να μην επιστρέψουν νωρίτερα στις προπονήσεις. Ο Mourinho έστελνε SMS σε παίκτες όπως ο Rashford, O Lukaku και ο Lingard ώστε να γυρίσουν νωρίτερα και να κάνουν μια θυσία για τους συμπαίκτες τους. Εκ διαμέτρου αντίθετες καταστάσεις. Δε νομίζετε;

Όλες αυτές οι δηλώσεις δεν παύουν να είναι γνήσιες δηλώσεις που κάνει συχνά ο πρώην προπονητής της Chelsea. Και επειδή είναι απείρως εγωκεντρικός θέλει να ελκύει την προσοχή και υπογείως να περνά το δικό του. Σύμφωνοι. Ωστόσο όλα όσα καταγράψαμε ενέχουν μέσα και το στοιχείο της πραγματικότητας. Κάθε ομάδα καρπώνεται ότι καλλιεργεί επί μήνες. Η δική μας ομάδα καρπώνεται σχέδιο, σταδιακή πρόοδο και εμπιστοσύνη. Οι απέναντι καρπώνονται μιζέρια, αγωνία και ανησυχία. Το δράμα του Mourinho πλην των άλλων δικαιώνει τη Liverpool γιατί κάτι κάνει καλύτερα συνολικά!

O Klopp δηλώνει αισιόδοξος για τη νέα σεζόν
O Klopp δηλώνει αισιόδοξος για τη νέα σεζόν
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com