Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Δεν επανέρχεται για Fekir μέχρι τη λήξη των μεταγραφών η Liverpool

Δεν επανέρχεται για Fekir μέχρι τη λήξη των μεταγραφών η Liverpool

Τερμάτισε της συνεργασία του με τον ατζέντη του ο Fekir.

Φαινόταν πως ήταν αρκετά δύσκολο να προχωρήσει η Liverpool σε άλλη μεταγραφή το φετινό καλοκαίρι και μάλιστα το είχε αναφέρει και ο Jürgen Klopp μετά την αναμέτρηση με τη Blackburn στις 19 Ιουλίου.

Οι Reds, λοιπόν, όπως αναφέρει η L’ Equipe της Δευτέρας δεν πρόκειται να επανέλθουν για την απόκτηση του Fekir. Η μεταγραφή του Γάλλου στο Anfield χάλασε στις αρχές Ιουνιού για ιατρικούς λόγους και από τότε η ομάδα του Klopp δεν συζήτησε ξανά με τη Lyon.

Αυτό δεν αναμένεται να συμβεί μέχρι και την Πέμπτη, όποτε και λήγουν οι μεταγραφές στο Νησί.

Η Lyon μπορεί ακόμη να αφήσει τον πρωταθλητή κόσμου, Fekir να φύγει το φετινό καλοκαίρι, όμως ο προορισμός δεν θα είναι η Liverpool.

Η L’ Equipe υποστηρίζει, ότι ενδιαφέρον υπήρξε και υπάρχει και από άλλες ομάδες, όπως η Real Madrid, η Bayern και η Chelsea, όμως καμία επίσημη πρόταση.

Αν παραμείνει τελικά ο Γάλλος άσος στο Parc Olympique Lyonnais μετά τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου θα αρχίσει συζητήσεις για νέο συμβόλαιο από τον Σεπτέμβρη με την ομάδα.

Δεν φαίνεται πως θα υπάρξει κάποια προσθήκη της τελευταίας στιγμής στο ρόστερ των Reds, παρά μόνο αποχωρήσεις ορισμένων παικτών, οι οποίοι βρίσκονται υπό παραχώρηση.

Δεν θα κινηθεί για Fekir η Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com