Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Gini Wijnaldum: “ Θέλω να προσθέσω το σκοράρισμα στο παιχνίδι μου “

Gini Wijnaldum: “ Θέλω να προσθέσω το σκοράρισμα στο παιχνίδι μου “

Ο Wijnaldum στο φιλικό εναντίον της Napoli το καλοκαίρι.

Βασικός ξεκίνησε στο φιλικό με τη Napoli ο Georginio Wijnaldum και μάλιστα σκόραρε με κεφαλιά, αλλά είχε και καλή απόδοση στο παιχνίδι.

Ο Ολλανδός ξεπέρασε τα προβλήματα τραυματισμών που τον ταλαιπωρούσαν και από την αρχή της προηγούμενης εβδομάδας συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις της ομάδας. Ο Gini μίλησε για τον αγώνα με τη Napoli και για τη δυσκολία της προετοιμασίας.

“ Ήταν μια καλή εμφάνιση απέναντι σε μια καλή ομάδα. ”

“ Πιστεύω, ότι όλα πήγαν τέλεια εκτός από το τελευταίο δεκάλεπτο του πρώτου ημιχρόνου, όπου είχαμε μεγάλα κενά στο χώρο του κέντρου. Εκείνες οι στιγμές ήταν δύσκολες και έπρεπε να τρέξουμε. Όμως, συνολικά πιστεύω ότι ήταν μια καλή εμφάνιση. ”

“ Νιώθουμε καλά μετά από μια δύσκολη εβδομάδα. Προπονήθηκαμε αρκετά και πιο έντονα από την Αμερική. Όλοι ήταν σε καλή κατάσταση κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας μας στη Γαλλία. ” Είπε ο Wijnaldum και συνέχισε :

“ Κάθε παίκτης θέλει να σκοράρει περισσότερα γκολ. ”

“ Θέλω και εγώ να σκοράρω, διότι τα προηγούμενα χρόνια σκόραρα περισσότερα. Φυσικά, γνωρίζω ότι τώρα έχω διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού, όμως θέλω να προσθέσω και το σκοράρισμα στο παιχνίδι μου. ”

Ο Wijnaldum πανηγυρίζει το γκολ που σημείωσε.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com