Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Δεν πάει στη Cardiff ο Marko Grujic!

Δεν πάει στη Cardiff ο Marko Grujic!

Παρά το γεγονός, ότι φαινόταν σχεδόν σίγουρο ότι ο Marko Grujic θα δοθεί δανεικός στη Cardiff και τη φετινή σεζόν, αυτό τελικά δεν θα συμβεί.

Ο Σέρβος επέστεψε από χθες στο Liverpool και δεν θα αγωνιστεί σήμερα εναντίον της Napoli και λόγω ενός μυϊκού προβλήματος, αλλά και διότι βρίσκεται στην έξοδο από τον σύλλογο.

Ο προπονητής της Cardiff, Neil Warnock αποκάλυψε, ότι τελικά δεν κατάφερε να πάρει ξανά δανεικό τον Grujic και είναι πλέον αναγκασμένος να στραφεί σε άλλες λύσεις με λίγες μέρες να απομένουν για τη λήξη των μεταγραφών.

“ Φαίνεται ότι θα μείνει στη Liverpool… Πιστεύω ότι θα ήταν καλύτερα εδώ, όμως ήταν πρόβλημα συμβολαίου. Καταλαβαίνω το πως σκέφτεται. ”

“ Η Liverpool έχει να αγωνιστεί σε 4 διοργανώσεις μέχρι τα Χριστούγεννα και μπορεί να παίξει χωρίς να έχει δηλωθεί στην 25αδα. ”

“ Έχω χάσει αρκετούς στόχους, επειδή περιμένα τον Marko. Είναι κρίμα, διότι είχαν όλα συμφωνηθεί με τη Liverpool. Τα πράγματα δεν πάνε πάντα όπως τα θέλεις όμως. ”

Μπορεί ο Warnock να υποστηρίζει, ότι θα παραμείνει τη νέα σεζόν στο Anfield ο Σέρβος διεθνής, όμως κάτι τέτοιο μοιάζει εξαιρετικά δύσκολο να συμβεί.

Η Lazio όντως ενδιαφέρεται για τον παίκτη, όμως μόνο για αγορά. Ο Jürgen Klopp θα προτιμούσε να τον δανείσει.

Ο Marko Grujic με την φανέλα της Liverpool.
Θα ψάξει ομάδα ο Marko Grujic.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com