Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Digne : “ Απέρριψα δύο φορές τη Liverpool, δεν αφορά το ποδόσφαιρο το τατουάζ μου “

Digne : “ Απέρριψα δύο φορές τη Liverpool, δεν αφορά το ποδόσφαιρο το τατουάζ μου “

Ο Lucas Digne αποτελεί εδώ και μερικές μέρες παίκτη της Everton και κάτι που εξέπληξε τον κόσμο ήταν έναν τατουάζ του Γάλλου στο στήθος, το οποίο αναγράφει : I Will Never Walk Alone.

Όπως είναι λογικό ο πρώην παίκτης της Barcelona ρωτήθηκε κατά την παρουσιάσή του στην Everton για το συγκεκριμένο τατουάζ και φυσικά αρνήθηκε ότι έχει σχέση με τη Liverpool.

“ Δεν έχει σχέση με το ποδόσφαιρο. Αφορά τους γονείς μου. ”

“ Όταν πήγα για πρώτη φορά σχολείο σε ηλικία τριών ή τεσσαρών ετών, οι γονείς μου,  μου έκαναν δώρο ένα κολιέ με αυτή τη φράση.”

“ Στα 18 μου, όταν ήμουν στη Lille το έκανα τατουάζ. Ίσως οι οπαδοί της Liverpool να είναι θυμωμένοι και να μη με συμπαθούν, γιατί τους απέρριψα δύο φορές. Είπα δύο φορές όχι στην προοπτική να υπογράψω στη Liverpool. ”

“ Δύο φορές. Η πρώτη ήταν μετά τη Lille, όταν ήμουν στο Παρίσι και η δεύτερη μετά το πέρασμά μου από τη Roma. Είπα όχι και τις δύο φορές, γιατί είμαι Μπλέ. ”

Όντως είχε υπάρξει θέμα Digne για τη Liverpool, όμως αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα, ότι ισχύουν και τα όσα υποστηρίζει ο νέος Γάλλος παίκτης της Everton. Όσο απίθανο φαίνεται να υποστηρίζει όντως την Everton ο παίκτης, άλλο τόσο φαίνεται να απέρριψε εκείνος τους Reds.

Απέρριψε και μάλιστα δις τη Liverpool λέει ο Digne.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com