Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Κανένα ενδιαφέρον της Liverpool για Ramsey, τέλος οι μεταγραφές!

Κανένα ενδιαφέρον της Liverpool για Ramsey, τέλος οι μεταγραφές!

Παρά τις φήμες που εμφανίστηκαν το πρωί της Παρασκευής και έκαναν λόγο για ενδιαφέρον της Liverpool για τον Aaron Ramsey, οι Reds δεν ενδιαφέρονται σε καμία περίπτωση για την απόκτησή του.

Μπορεί το συμβόλαιο του Ουαλού διεθνή με την Arsenal να ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι, όμως ο Jürgen Klopp δεν παρακολουθεί την περίπτωση του παίκτη, όπως ανέφεραν οι David Maddock και James Pearce.

Μάλιστα, οι Reds είναι εξαιρετικά δύσκολο να προχωρήσουν σε κάποια άλλη μεταγραφή μέχρι το τέλος της περιόδου. Κάτι που σημαίνει, ότι η ομάδα θα μείνει στις 4 προσθήκες και παράλληλα σταματάει κάθε κουβέντα περί πρότασης για τον Nabil Fekir ή για τον Christian Pulisic.

Από τον σύλλογο τις επόμενες ημέρες αναμένεται να αποχωρήσουν οι Danny Ings, Simon Mignolet, Lazar Markovic, Marko Grujic, Divock Origi και Sheyi Ojo.

Ο Ojo και ο Grujic θεωρείται πολύ δύσκολο να πωληθούν, διότι δεν το θέλει και η ίδια η ομάδα και το σενάριο του δανεισμού είναι το μοναδικό που υπάρχει. Για τον Ings η Liverpool είναι αισιόδοξη, ότι μπορεί να εισπράξει ένα ποσό κοντά στα £20 εκατομμύρια.

Για τον Lazar Markovic, όπως επιβεβαίωσε ο James Pearce υπάρχει ενδιαφέρον κυρίως από τον Ολυμπιακό, αλλά και από Anderlecht, Getafe και Leganes. Δεν υπάρχει βιασύνη για την υπόθεσή του και μπορεί να τραβήξει μέχρι τέλος Αυγούστου.

Δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη στην περίπτωση του Simon Mignolet και ο Βέλγος αναμένεται να επιστρέψει τη Δευτέρα στο Melwood. Πάντως, δεν θα βρίσκεται στην ομάδα μετά τη λήξη των μεταγραφών.

Ο Origi δεν θα πάει στην Τουρκία και τη Fenerbahce, καθώς τα σχετικά, όπως αναφέραμε και χθες διαψεύστηκαν. Ο Βέλγος παραμένει σε αναζήτηση του επόμενου σταθμού της καριέρας του.

Πολλές οι αποχωρήσεις από τη Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com