Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Τραυματίας ο Adam Lallana! Δεν παίζουν και άλλοι 3 με Napoli

Τραυματίας ο Adam Lallana! Δεν παίζουν και άλλοι 3 με Napoli

Έτοιμη να αναχωρήσει για το Δουβλίνο είναι η Liverpool, όπου το απόγευμα του Σαββάτου θα δώσει το προτελευταίο της φιλικό προετοιμασίας με αντίπαλο τη Napoli.

Από το συγκεκριμενό παιχνίδι θα απουσιάσει ο Adam Lallana, ο οποίος ταλαιπωρείται από ένα πρόβλημα στην κνήμη και δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί. Κόντρα στην Ιταλική ομάδα δεν θα αγωνιστούν επίσης και οι Danny Ings, Joel Matip και Marko Grujic.

Οι 3 τελευταίοι πέταξαν από τη Γαλλία και την Evian απευθείας για το Liverpool το απόγευμα της Παρασκευής, όμως για διαφορετικούς λόγος ο καθένας.

Ο Ings, όπως αναφέραμε και νωρίτερα βρίσκεται στην έξοδο από το Anfield και παρά το γεγονός, ότι πλέον έχει ξεπεράσει τα προβλήματα τραυματισμών και έπαιρνε κανονικά μέρος στις προπονήσεις της ομάδας είχε αποφασιστεί να μην αγωνιστεί στο φιλικό. Φαβορί για την απόκτηση του είναι η Crystal Palace.

Παρόμοια είναι η περίπτωση του Marko Grujic, ο οποίος είναι εξαιρετικά πιθανό να δοθεί ξανά δανεικός στην Cardiff τις επόμενες ημέρες.Ο Σέρβος επίσης ταλαιπωρείται από έναν μυϊκό τραυματισμό. Για το λόγο αυτό προτιμήθηκε να μην ταξιδέψει στην Ιρλανδία και προφυλαχθεί.

Όσο για τον Matip, αν και βρέθηκε στη Γαλλία και τις προπονήσεις των Reds αυτή την εβδομάδα δεν φαίνεται να μπορεί να αγωνιστεί, καθώς πονάει ακόμη στο ισχίο. Το πρόβλημα ο Καμερουνέζος το αποκόμισε στο πρώτο φιλικό της Liverpool στην Αμερική εναντίον της Dortmund.

Αποχωρεί μέχρι την επόμενη Πέμπτη ο Ings.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com