Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οδηγεί την κούρσα για Ings η Crystal Palace

Οδηγεί την κούρσα για Ings η Crystal Palace

Ο Danny Ings βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου από το Anfield το φετινό καλοκαίρι, καθώς έχει συμφωνήσει με τον Jürgen Klopp να αποχωρήσει από τον σύλλογο, ώστε να βρεί περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Οι Reds κοστολογούν τον Άγγλο επιθετικό γύρω στα £20 εκατομμύρια και η ομάδα, η οποία μοιάζει έτοιμη να δώσει αυτό το ποσό είναι η Crystal Palace. Η Southampton, η Leicester και Newcastle επίσης ενδιαφέρονται, όμως ο χρόνος πιέζει, διότι η μεταγραφική περιόδος τελειώνει την επόμενη Πέμπτη.

Η Liverpool έχει ξεκαθαρίσει, ότι δεν πουλάει τον παίκτη με λιγότερα από £20 εκατομμύρια. Εξάλλου, η Newcastle πούλησε τον Mitrovic στη Fulham με £22 εκατομμύρια, ενώ η West Brom ζητάει £20 εκατομμύρια από τη Burnley για τον 29χρονο Jay Rodriguez.

Ο Jürgen Klopp, πάντως δεν θα είχε κανένα πρόβλημα αν παραμείνει στο ρόστερ και τη νέα σεζόν. Πιστεύει αρκετά στις δυνατότητες του 26χρονου άσου, όμως είναι και δύσκολο να του δώσει χρόνο συμμετοχής με την παρουσία των Bobby Firmino, Daniel Sturridge και Dominic Solanke.

Ο πρώην παίκτης της Burnley επέστρεψε στις προπονήσεις αυτή την εβδομάδα στην Evian της Γαλλίας, όμως δεν θα αγωνιστεί αύριο (Σάββατο 4/8) εναντίον της Napoli στο Δουβλίνο. Ο Άγγλος κάνει εξτρά προπονήσεις στη Γαλλία, ώστε να είναι έτοιμος με την έναρξη της νέας Premier League.

Φαβορί για Ings η Crystal Palace.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com