Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Αρέσει ο Pulisic αλλά…

Αρέσει ο Pulisic αλλά…

Ο Christian Pulisic είναι γνωστό, ότι αρέσει στον Jürgen Klopp, όμως δεν φαίνεται ότι οι Reds θα προχωρήσουν σε πρόταση για την απόκτηση του Αμερικανού.

Μετά το φιλικό με την Blackburn, ο Γερμανός τεχνικός είχε αναφέρει, ότι είναι ικανοποιημένος με το υπάρχον ρόστερ και τις μεταγραφές που έχουν ήδη γίνει και δεν θα προχωρήσει σε άλλη. Οι δηλώσεις αυτές, όπως όλα δείχνουν θα γίνουν και πραγματικότητα.

Παρά το γεγονός, ότι ο Klopp παραδέχθηκε και στη συνέντευξη τύπου πριν τον αγώνα με τη Borussia Dortmund ότι του άρεσει ο Pulisic, το θέμα θα παραμείνει εκεί.

Η Borussia κοστολογεί τον παίκτη £62 εκατομμύρια και οι Reds δεν φαίνονται διατεθειμένοι να δαπανήσουν ένα τόσο μεγάλο ποσό για έναν παίκτη, που δεν είναι καθόλου σίγουρο, ότι θα είναι βασικός στη Liverpool.

Ο Jürgen Klopp θα συνεχίσει να παρακολουθεί τον Αμερικανό διεθνή, όμως δεν θα καταθέσει πρόταση για την απόκτησή του αν δεν σημειώσει σημαντική βελτίωση, ώστε να δικαιολογεί τα £62 εκατομμύρια. Με 8 γκολ και 14 ασίστ στις τελευταίες δύο σεζόν στη Bundesliga, Ο Pulisic μάλλον δεν δικαιολογεί το ποσό, που ζητάει η Dortmund.

Η μεταγραφική περίοδος στο Νησί ολοκλήρωνεται στις 9 Αυγούστου (την επόμενη Πέμπτη ) και οι Reds δεν θα κάνουν άλλη μεταγραφή, όπως όλα δείχνουν.

Αυτό βέβαια, σημαίνει ότι ούτε ο Nabil Fekir θα μετακινηθεί στο Anfield το φετινό καλοκαίρι αν και είχε βρεθεί μια ανάσα από τον σύλλογο στις αρχές Ιουνίου.

Ενδιαφέρον υπάρχει αλλά μέχρι εκεί για τον Pulisic.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com