Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σκέφτεται να πουλήσει και τον Karius και τον Mignolet η Liverpool!

Σκέφτεται να πουλήσει και τον Karius και τον Mignolet η Liverpool!

Karius Mignolet

Σκέφτεται σοβαρά η Liverpool να πουλήσει ακόμη 2 τερματοφύλακες το φετινό καλοκαίρι. Ο λόγος φυσικά για τους Loris Karius και Simon Mignolet.

Από τους Reds έχει ήδη αποχωρήσει ο Danny Ward με προορισμό τη Leicester έναντι £12.5 εκατομμύριων, ενώ στην ομάδα έχει έρθει ο Alisson Becker έναντι £67 εκατομμύριων από τη Roma.

Ο Jürgen Klopp φέρεται να είναι ανοικτός στο ενδεχόμενο αποχώρησης και των δύο goalkeeper κατά την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο. Ο Γερμανός δείχνει αρκετά ικανοποιημένος από τους Kamil Grabara και Caoimhin Kelleher και σκέφτεται σοβαρά να τους εμπιστευτεί πίσω από τον Alisson Becker, ο οποίος δίχως καμία αμφιβολία θα είναι το Νο1 των Reds.

Για τον Simon Mignolet υπάρχει ενδιαφέρον από την Τουρκική Besiktas, καθώς και από τη Barcelona. Η Ισπανική ομάδα είναι αρκετά πιθανό να κινηθεί για την απόκτηση του Βέλγου, αν αποχωρήσει ο Jasper Cillessen.

Για την περίπτωση του Loris Karius υπάρχει ενδιαφέρον από την Bayer Leverkusen, όπως αναφέρει η Telegraph. Η Leverkusen πούλησε τον Bernd Leno στην Arsenal και βρίσκεται ακόμη σε αναζήτηση του βασικού της goalkeeper για τη νέα σεζόν. Για το λόγο αυτό κοιτάζει και την περίπτωση του Γερμανού τερματοφύλακα των Reds.

Με τους Simon Mignolet και Loris Karius θα συνεχίσει η Liverpool.
Πιθανή η αποχώρηση και του Karius και του Mignolet από τη Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com