Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Gini Wijnaldum: “ Πολύ σημαντικές για εμένα οι προπονήσεις στη Γαλλία “

Gini Wijnaldum: “ Πολύ σημαντικές για εμένα οι προπονήσεις στη Γαλλία “

O Wijnaldum θεωρεί πως η ανατροπή της Roma είναι μια προειδοποίηση.

Ελάχιστα έχει αγωνιστεί στη φετινή pre season της Liverpool, ο Georginio Wijnaldum, λόγω των προβλημάτων τραυματισμού, που αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια του προηγούμενου μήνα.

Ολλανδός μέσος βρίσκεται κανονικά με την αποστολή των Reds και πλέον προπονείται κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα. Μετά τις πρώτες προπονήσεις στην Evian δεν έχασε την ευκαιρία να τονίσει στο Liverpoolfc.com τη μεγάλη σημασία αυτής της μίνι προετοιμασίας στη Γαλλία.

“ Κάνουμε αρκετές προετοιμασίες. Εννόειται, πως πάντα είναι δύσκολη η pre season και ο ήλιος την κάνει ακόμη δυσκολότερη. Σε βοηθάει να είσαι έτοιμος για την καινούρια σεζόν όμως. ”

“ Ήταν πολύ κουραστικά για εμένα στην Αμερική, διότι κάθε φορά που πίστευα, ότι είμαι έτοιμος να επιστρεψώ κάτι συνέβαινε. Ήταν μικροπροβλήματα και ελπίζω να μπορώ να μείνω υγιής πλέον. ”

“ Πρέπει να κοιτάξω μπροστά και να δουλέψω στη φυσική μου κατάσταση. Τα άλλα παιδιά έχουν παίξει σε αγώνες και προπονηθεί περισσότερο από εμένα. Οι προπονήσεις εδώ στη Γαλλία είναι πολύ σημαντικές για εμένα. ”

Φυσικά και ο Gini δεν μπορούσε να μην αναφερθεί στην επιστροφή του Bobby Firmino, αλλά και την πρώτη προπόνηση του Alisson Becker με τους Reds.

“ Είναι πάντα όμορφο να βλέπεις τους παίκτες να επιστρέφουν. Όπως και να υποδεχέσαι καινούριους παίκτες στην ομάδα, ειδικά όταν πρόκειται για καλούς παίκτες. Όλοι γνωρίζουμε, ότι ο Bobby είναι καλός παίκτης και ο Alisson καλός τερματοφύλακας. Είμαστε χαρούμενοι που βρίσκονται εδώ. ”

“ Δεν είναι σημαντικό μόνο γιατί η Premier League έχει ισχυρό ανταγωνισμό, αλλά και για την ομάδα. Η ομάδα βελτιώθηκε με τους νέους παίκτες. ”

“ Ανυπομονώ για τη νέα σεζόν, μπορούμε να πετύχουμε πολλά σπουδαιά πράγματα όλοι μαζί. ”

Ο Wijnaldum έκανε λόγο για την σπουδαιότητα της νίκης.
Έτοιμος να ανεβάσει ρυθμό στην προετοιμασία ο Wijnaldum.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com