Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Jürgen Klopp: “ Θέλω να κερδίζω, μισώ την ήττα “

Jürgen Klopp: “ Θέλω να κερδίζω, μισώ την ήττα “

O Klopp ανεβάζει επίπεδο παίκτες της Liverpool σύμφωνα με τον Rio Ferdinand

Για τον τελικό του Champions League στο Κίεβο μίλησε για μια ακόμη φορά τις τελευταίες μέρες ο Jürgen Klopp στο Goal.com και εξήγησε τους λόγους, για τους οποίους θα είναι καλύτερη του χρόνου η Liverpool.

“ Σίγουρα όλοι θα είδατε το βίντεο την επόμενη ημέρα του τελικού που τραγουδούσαμε. Ξεκάθαρα είχαμε πιεί λίγο περισσότερο αλκοόλ. Έπρεπε να κρατήσουμε τα κινήτα μας μακριά εκείνη τη μέρα. ”

“ Μπορώ να πω όμως αυτό. Θέλω να κερδίζω, μισώ την ήττα. Έχω μάθει να το αποδέχομαι, όμως και πάλι το μισώ. Δεν έχασα πολύ χρόνο να υποφέρω μετά τη λήξη του αγώνα. Πάω κάπου άλλου για λίγο και μετά είμαι καλά. ”

“ Σε κάθε περίπτωση πρέπει να το ξεπεράσεις. Δεν γίνεται να βλέπεις συνέχεια τον αγώνα και να σκέφτεσαι την ήττα. ”

Έπειτα ρωτήθηκε από τον Neil Jones αν η ήττα από τη Real Madrid είχε σχέση με την ήττα του στον τελικό του 2013 από τη Bayern.

“ Είναι πολύ διαφορετικό. Δυό εβδομάδες πριν τον τελικό χάσαμε τον Mario Gotze. ”

“ Τίποτα δεν τελείωσε για τη Dortmund μετά την ήττα στον τελικό. Είχαμε καλή ομάδα. Βγήκαμε δεύτεροι και φτάσαμε σε τελικούς κυπέλλου. Απλά, δεν έγινε το επόμενο βήμα. ”

“ Με τη Liverpool ποτέ δεν νιώσαμε, ότι το Κίεβο είναι το τελευταίο μας βήμα. Είμαστε στη μέση της εξέλιξής μας. Δεν είμαστε ανίκητοι, ούτε η καλύτερη ομάδα στον κόσμο, όμως έχουμε ένα πολύ καλό τρόπο παιχνιδιού.”

“ Ήμουν χαρούμενος με το πως παίξαμε το πρώτο μισάωρο του τελικού, όμως δεν το κατακτήσαμε. Είμαστε δεύτεροι στο Champions League και τώρα πρέπει να ξεκινήσουμε ξανά. Σίγουρα θα έχουμε έναν δύσκολο όμιλο. Θα είμαστε έτοιμοι. ”

“ Ποτέ δεν είχα αμφιβολλία για την ομάδα μου, ούτε πριν, ούτε και μετά τον τελικό. Απλά χάθηκε μια ευκαιρία. ”

“ Μπορείς να την έχεις ξανά; Εγώ περίμενα 5 χρόνια και άλλαξα ομάδα, για να ξαναπάω στον τελικό. Αρκετοί προσπαθούν για χρόνια και δεν καταφέρνουν να φτάσουν σε έναν τελικό ξανά. ”

Όσο για το τι θα μπορούσε να κάνει η Liverpool :

“ Πρέπει να είμαστε λίγο πιο τυχεροί στις κρίσιμες στιγμές. Η Real Madrid αγωνίστηκε με την πιο δυνατή της ενδεκάδα. Έχασαν τον Carvajal, αλλά και πάλι είχαν τόσους παίκτες.”

“ Είχαμε και εμείς μια δυνατή ομάδα, όμως χρησιμοποιήσαμε την ίδια για τα τελευταία 12 ματς; Δεν είναι πλεονέκτημα αυτό. ”

“ Αν θέλεις να είσαι επιτυχημένος στο Champions League και στην Premier League, τότε πρέπει να έχεις περισσότερο βάθος στο ρόστερ σου. Αυτό προσπαθούμε να κάνουμε. ”

O Klopp μετά τον τελικό του Champions League.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com