Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Επέκταση συμβολαίου για τον Harry Wilson

Επέκταση συμβολαίου για τον Harry Wilson

Ο Harry Wilson με τη φανέλα της Liverpool την περσινή σεζόν.

Ο Harry Wilson είναι αποφασισμένος να ‘εξαναγκάσει’ την είσοδο του στα σχέδια του Jurgen Klopp για τη νέα σαιζόν καθώς στη Liverpool πρόκειται να επιβραβεύσουν την απίστευτη πρόοδο του ως παίκτη με ένα νέο συμβόλαιο.

Ο 21 χρονών επιθετικός πρόκειται να υπογράψει επέκταση του συμβολαίου του, με σαφώς καλύτερους όρους, μετά το ‘εκρηκτικό’ ξεκίνημα του στην προετοιμασία της ομάδας.

Ο Wilson που σκόραρε δύο φορές στον φιλικό αγώνα με την Chester-που έληξε 7-0 υπέρ των Κόκκινων, είναι αυτή την περίοδο περιζήτητος!

Ήδη η Liverpool αναγκάστηκε να απαντήσει αρνητικά στην πρόταση της Celtic για δανεισμό του Wilson ,ενώ υπάρχουν γύρω στις 12 τέτοιες προσφορές στο τραπέζι από ομάδες της Championship.

Ο Klopp δεν βιάζεται να βγάλει απόφαση για τον παίκτη, θέλοντας να του δώσει την ευκαιρία να λάμψει στους φιλικούς αγώνες της προετοιμασίας.

Δεν δείχνει να βιάζεται ούτε ο ίδιος ο Harry Wilson, αφού το μόνο που θέλει προς το παρόν, είναι να παραμείνει στην ομάδα-είναι το όνειρο του, και να γίνει βασικός για τη Liverpool στους αγώνες της Premier League την επόμενη σαιζόν.

«Το όνειρο μου είναι να παίζω για την πρώτη ομάδα της Liverpool» δήλωσε ο Wilson.
«Προς το παρόν έχω την ευκαιρία να προπονούμαι στο Melwood και να παίρνω χρόνο συμμετοχής στα φιλικά, ενώ ο στόχος μου είναι να εντυπωσιάσω τον manager και να παραμείνω εδώ.»
«Εάν αυτό δεν καταστεί δυνατό, θα ζυγίσουμε τις επιλογές που έχουμε και θα αποφασίσουμε.»
«Αν όμως συμμετέχεις στην ομάδα που προπονεί, τότε σου δίνει την ευκαιρία να τον εντυπωσιάσεις. Πρέπει να εξασφαλίσω ότι θα χρησιμοποιήσω αυτήν την ευκαιρία. Σίγουρα τις επόμενες εβδομάδες θα μιλήσουμε και θα δούμε ποια είναι τα σχέδια.»
«Η προσοχή μου εστιάζει στο να προπονούμαι καλά κάθε μέρα και να ελπίζω ότι θα έρθουν οι ευκαιρίες για συμμετοχή σε αγώνα της πρώτης ομάδας.»

Ο Wilson αποδείχθηκε δεινός σκόρερ με τις νεανικές ομάδες της Liverpool και πιστεύει ότι μπορεί την εκπληκτική του απόδοση με την ομάδα της Hull να την επαναλάβει και στην Premier League με τη Liverpool.
«Ήταν αυτό που χρειαζόμουν- αρκετός χρόνος συμμετοχής σε ανταγωνιστικό πρωτάθλημα» είπε για την περίοδο που έπαιξε ως δανεικός στους Tigers.
«Ότι κατάφερα στη Hull μου έδωσε αρκετή αυτοπεποίθηση για να επιστρέψω στη Liverpool» συνέχισε ο παίκτης.
«Πάντα είχα εμπιστοσύνη στον εαυτό μου αλλά ήθελα να δείξω σε όλους ότι μπορώ να κουμαντάρω το επόμενο βήμα, στη μεγάλη κατηγορία.»
«Ίσως υπήρχαν κάποιες αμφιβολίες κατά τη διάρκεια του πρώτου μου δανεισμού στην Crewe το 2015, και χαίρομαι που η περίοδος μου στη Hull απέδειξε πόσο λάθος ήταν οι άνθρωποι αυτοί που αμφέβαλαν για μένα.»
«Οι αριθμοί- σκοράρισμα και assists, είναι πολύ σημαντικοί στο παιχνίδι μου.»
«Πάντα βασίζω το παιχνίδι μου γύρω από αυτά γιατί ακόμα κι αν δεν έχεις κάνει το καλύτερο παιχνίδι σου, μπορείς να βοηθήσεις την ομάδα σου με ένα γκολ ή μία assist.»

Ο Wilson αντιμετωπίζει ανταγωνισμό βέβαια για μια θέση στην αρχική ενδεκάδα από τους Mane και Salah οι οποίοι πέρυσι είχαν βάλει μαζί 64 γκολ!
Ο γεννημένος όμως στο Wrexham επιθετικός αντλεί έμπνευση παρακολουθώντας αυτούς τους δύο.
«Σαν οπαδός της Liverpool, παρακολουθούσα πάντα τους αγώνες της ακόμα κι όταν δεν ήμουν εδώ. Πάντα παρακολουθώ επίσης στενά τους Mane και Salah αφού παίζουν από τα πλάγια σαν εμένα. Κοιτώ τι κάνουν και βλέπω αν μπορώ να το προσθέσω στη συνέχεια στο παιχνίδι μου» πρόσθεσε.
«Η προπόνηση με παίκτες μεγάλης ποιότητας σε βοηθά να γίνεις καλύτερος παίκτης. Είχα μερικές κουβέντες με τον Mo και είναι πραγματικά ένα φοβερό παιδί. Μέχρι τώρα με βοήθησε πολύ.»

O Harry Wilson ήταν η προφανής επιλογή ως καλύτερου παίκτη στο πρώτο ημίχρονο εναντίον της Chester το Σάββατο όπου και έδειξε την ψυχραιμία του μπροστά στο τέρμα.
Νιώθει πεινασμένος όμως για περισσότερη δράση και θα ήθελε να παίξει και την Τρίτη το βράδυ στον αγώνα εναντίον της Tranmere.
«Ήταν καλό να βγούμε πάλι στον αγωνιστικό χώρο» πρόσθεσε.
«Φυσικά το θέμα ήταν να πάρουν τα πόδια μας κάποια λεπτά συμμετοχής και να σκοράρουμε κάποια τέρματα, το οποίο και κάναμε σε μία μάλλον επαγγελματική απόδοση.»
«Το ευχαριστήθηκα. Κάθε φορά που βγαίνω στον αγωνιστικό χώρο θέλω να σκοράρω. Το πρώτο γκολ μου ήρθε πολύ φυσικά. Υπήρχαν κάποια σώματα μπροστά μου αλλά κατάφερα να περάσω την μπάλα πάνω από αυτούς.»
«Το δεύτερο προήλθε από μία φοβερή μπαλιά του Curtis (Jones) που κατάφερα να αξιοποιήσω.» ολοκλήρωσε.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com