Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Ωραία η χειρονομία του Mignolet

Ωραία η χειρονομία του Mignolet

Ωραία η χειρονομία του Mignolet

O Simon Mignolet κατάφερε τελικά-μετά από ‘κυνήγι’ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, να ανακαλύψει τον οπαδό της Liverpool που του ζήτησε τη φανέλα στον αγώνα του Βελγίου με την Ιαπωνία.

Ο οπαδός της Liverpool, φορώντας τη φανέλα των Κόκκινων κατά τη διάρκεια της δραματικής νίκης του Βελγίου απέναντι στους Ιάπωνες κρατούσε ένα χαρτόνι πάνω από το κεφάλι του, στο οποίο έγραφε :» Mignolet μπορώ να έχω τη φανέλα σου;»

O τερματοφύλακας των Κόκκινων ο οποίος δεν χρησιμοποιήθηκε στον αγώνα, με τη λήξη του, ζήτησε βοήθεια από τους φίλους του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να βρει τον συγκεκριμένο οπαδό.

Τελικά χάρη στους οπαδούς του στο twitter, τον ανακάλυψε ,τον συνάντησε και του παρέδωσε τη φανέλα που φορά στην Εθνική του Βελγίου.

Αποκαλύφθηκε λοιπόν ότι τον οπαδό της Liverpool τον λένε Arsen και ταξίδεψε από το Kyrgyzstan, για να δει τον συγκεκριμένο αγώνα.

Ο Mignolet πόσταρε και στο twitter τη συνάντηση του με τον Arsen κατά την παράδοση της φανέλας γράφοντας: «Twitter τον βρήκαμε. Να σας συστήσω τον Arsen.»
«Ταξίδεψε από το Kyrgyzstan στη Ρωσία. Και ναι, πήρε τη φανέλα μου. Σας ευχαριστώ όλους.»

Ωραία η χειρονομία του Mignolet
Ωραία η χειρονομία του Mignolet
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com