Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Μεγάλη αλλαγή για τη νέα σαιζόν στο Champions League!

Μεγάλη αλλαγή για τη νέα σαιζόν στο Champions League!

Μεγάλη αλλαγή για τη νέα σαιζόν στο Champions League!

Η UEFA ανακοίνωσε ότι την επόμενη σαιζόν θα επιτρέπεται στις ομάδες μια έξτρα αλλαγή αν οι αγώνες οδηγηθούν σε παράταση.
Η Liverpool συμμετέχει για δεύτερη διαδοχική χρονιά στο θεσμό και όπως είναι κατανοητό αν προχωρήσουν στις επόμενες φάσεις μετά από αυτή των ομίλων του Champions League θα μπορεί να κάνει-αν παραστεί ανάγκη, χρήση αυτού του δικαιώματος.
Η FIFA εφάρμοσε το ίδιο μέτρο και στους αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου, που γίνονται αυτή την περίοδο στην Ρωσία, ανεβάζοντας έτσι σε 4 τις πιθανές αλλαγές μιας ομάδας.
Ο ίδιος κανόνας θα εφαρμοσθεί και στο Europa League, Super Cup, European Championship του 2020 αλλά και στις αντίστοιχες διοργανώσεις των γυναικών.
Η ανακοίνωση της UEFA στο site της λέει:
Μία πρόσθετη αντικατάσταση παίκτη θα επιτρέπεται στις παρακάτω διοργανώσεις της UEFA(το μέγιστο των 3 αντικαταστάσεων κατά την κανονική διάρκεια ενός αγώνα εξακολουθεί να ισχύει).
• UEFA Champions League 2018/19

• UEFA Europa League 2018/19

• UEFA Super Cup 2018

• UEFA Women’s Champions League 2018/19

• UEFA European Football Championship 2018–20

• UEFA European Women’s Championship 2019–21

• UEFA Regions’ Cup 2018/19
Επίσης το ίδιο μέτρο σύμφωνα με την UEFA θα ισχύει και για το UEFA Youth League καθώς και για το youth European international football πηγαίνοντας έτσι στις 5 τις πιθανές αντικαταστάσεις παικτών αν οι αγώνες οδηγηθούν στην παράταση.

Μεγάλη αλλαγή για τη νέα σαιζόν στο Champions League!
Μεγάλη αλλαγή για τη νέα σαιζόν στο Champions League!
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com