Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Sheyi Ojo: «Είμαι στα καλύτερα μου»

Sheyi Ojo: «Είμαι στα καλύτερα μου»

Sheyi Ojo: "Είμαι στα καλύτερα μου"

Ο 21 χρονών Sheyi Ojo δήλωσε ότι βρίσκεται στην καλύτερη φόρμα της ζωής του με την επιστροφή του στις προπονήσεις των Κόκκινων μετά τον περσινό δανεισμό του στην Fulham. Ο Ojo βοήθησε τους Cottagers να κερδίσουν την άνοδο στην Premier League, αλλά η πρόοδος του σταμάτησε από κάποιο σημείο και μετά λόγω των τραυματισμών του.
Χρειάστηκε πολύ σκληρή δουλειά, ατομικά, από μέρους του για να επιστρέψει στο επιθυμητό επίπεδο, ώστε να είναι έτοιμος για την προετοιμασία των Κόκκινων.

«Είναι πραγματικά πολύ ευχάριστο συναίσθημα και είμαι ευτυχισμένος που επέστρεψα ανυπομονώντας για την προετοιμασία» δήλωσε στο liverpoolfc.com
«Δούλεψα πολύ σκληρά κατά τη διάρκεια των διακοπών και νιώθω πραγματικά εξιταρισμένος που επέστρεψα, ελπίζοντας να αποδείξω τι μπορώ να κάνω.»
«Είμαι απόλυτα στην καλύτερη φόρμα της ζωής μου και νιώθω το ίδιο δυνατός και στο πνεύμα, οπότε ανυπομονώ για τη νέα σαιζόν.»
«Είχα εστιάσει στο να έχω καλή φυσική κατάσταση και να επιστρέψω στους ρυθμούς μου και απολαμβάνω την επιστροφή μου στη Liverpool ελπίζοντας να τα πάω καλά τόσο στην προετοιμασία όσο και στους αγώνες.»


Ο Ojo ελπίζει βέβαια να έχει κάποιο χρόνο συμμετοχής και στο εναρκτήριο φιλικό των Κόκκινων εναντίον της Chester το Σάββατο.

«Νομίζω ότι όλοι γι αυτό δουλεύουν.» πρόσθεσε.
«Βέβαια αποσκοπεί στο να βελτιώσει τη φυσική μας κατάσταση αλλά και να επιστρέψουμε στους ρυθμούς ενός αγώνα, οπότε ελπίζω να τα καταφέρουμε στο πρώτο μας παιχνίδι και να έχω την ευκαιρία να παίξω.» ολοκλήρωσε.

Sheyi Ojo: "Είμαι στα καλύτερα μου"
Sheyi Ojo: «Είμαι στα καλύτερα μου»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com