Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Harry Wilson: «Αυτή μπορεί να είναι η σαιζόν μου»

Harry Wilson: «Αυτή μπορεί να είναι η σαιζόν μου»

Ο Harry Wilson με τη φανέλα της Liverpool την περσινή σεζόν.

Ο Harry Wilson επέστρεψε στο Anfield, πιο έμπειρος, με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση αλλά και αποφασιστικότητα για να καθιερωθεί ως βασικός!
Ο 21 χρονών παίκτης έλαμψε κατά τη διάρκεια του δανεισμού του- στο δεύτερο μισό της σαιζόν, στην Hull, κάνοντας 14 εμφανίσεις και πετυχαίνοντας 7 τέρματα.
Όπως είναι κατανοητό επέστρεψε στους Κόκκινους, στην αρχή της προετοιμασίας, με την πίστη ότι ο Jurgen Klopp θα του δώσει πια τη ευκαιρία που χρειάζεται.

«Είναι υπέροχο που επέστρεψα» δήλωσε στο liverpoolfc.com
«Απόλαυσα την περίοδο του δανεισμού μου, αλλά περίμενα πότε θα επιστρέψω ξανά για να ξεκινήσω την σκληρή δουλειά.»
«Την περασμένη χρονιά ήμουν απελπισμένος να κάνω καλή εντύπωση στη διάρκεια της προετοιμασίας, αλλά τραυματίστηκα ελαφρά και αυτό με σταμάτησε. Μετά τον δανεισμό μου έχω μεγάλη αυτοπεποίθηση ότι αυτή μπορεί να είναι η χρονιά μου.»
«Πήγα, πήρα τον χρόνο συμμετοχής που ήθελα, σκόραρα λίγα γκολ και βοήθησα λίγο την Hull να ανέβει στον βαθμολογικό πίνακα. Το απόλαυσα πραγματικά. Τώρα έχω εστιάσει την προσοχή μου στην προετοιμασία και ελπίζω να καθιερωθώ στην ομάδα.»

Η πρώτη μέρα στο Melwood, περιελάμβανε μια σειρά από τεστ φυσικής κατάστασης, ενώ από την Τρίτη οι ασκήσεις τους περιλαμβάνουν και την μπάλα.
Οι παίκτες του Klopp δεν θα χρειασθεί να περιμένουν πολύ για τον πρώτο τους αγώνα, αφού το Σάββατο έχουν το φιλικό με την Chester, ξεκινώντας έτσι μια σειρά 9 φιλικών αγώνων.

«Η προετοιμασία είναι αρκετά σκληρή και για το σώμα και για το μυαλό» λέει ο Wilson.
«Δεν νομίζω ότι οι παίκτες απολαμβάνουν τις ασκήσεις με τα τρεξίματα. «
«Όσο σκληρά κι αν εργασθείς στο προπονητικό κέντρο ή όσο τρέξιμο κι αν κάνεις η φυσική κατάσταση για τους αγώνες έρχεται με τον χρόνο συμμετοχής. Όλοι γι αυτό ανυπομονούμε.»
Ο παίκτης με το νούμερο 59 στη φανέλα, παρακολούθησε από μακριά την εκπληκτική πορεία της Liverpool στο Champions League, και παρόλο που γεύτηκε κι αυτός την απογοήτευση του τελικού όπως και όλοι οι οπαδοί της Liverpool, περιμένει ότι οι Κόκκινοι θα παρουσιαστούν πιο βελτιωμένοι αυτή τη σαιζόν.

«Σαν οπαδός της Liverpool, όποτε μπορούσα παρακολουθούσα κάθε αγώνα των Κόκκινων» προσθέτει.
«Η πολύ καλή πορεία της ομάδας, άσχετα με το τέλος, αλλά και το πόσο μακριά έφτασαν, δείχνει τι σπουδαίους παίκτες έχουμε. Με τις νέες μετεγγραφές και με αυτή την πίστη, ελπίζω ότι τη νέα σαιζόν θα προχωρήσουμε ένα βήμα πιο πέρα.» ολοκλήρωσε.

Ο Harry Wilson με τα χρώματα της Hull.
Ο Harry Wilson με τα χρώματα της Hull.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com