Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > O Mina στη Liverpool;

O Mina στη Liverpool;

Η αναμενόμενη υπογραφή του Arthur Melo στην Barcelona, μπορεί να σηματοδοτεί την έξοδο του Yerry Mina από τους Καταλανούς με πιθανό προορισμό το Anfield!

Σύμφωνα μάλιστα με Ισπανικά δημοσιεύματα τα οποία όμως δεν αναπαρήγαγαν τα Αγγλικά ΜΜΕ, ο παίκτης φέρεται να δήλωσε στους συμπαίκτες του στην Barcelona-πριν τους αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου, πρόθυμος να πάει όχι απλά στην Αγγλία αλλά συγκεκριμένα στους Κόκκινους!

Ο Κολομβιανός ήταν ένας από τους παίκτες που ξεχώρισαν από την Εθνική ομάδα της χώρας του όχι μόνο για το τέρμα που σημείωσε ισοφαρίζοντας το σκορ του αγώνα σε 1-1 την Τρίτη το βράδυ, αλλά και γιατί δείχνει την τάση να σκοράρει σε σημαντικές στιγμές για την ομάδα του.
Σκόραρε επίσης εναντίον της Σενεγάλης αλλά και εναντίον της Πολωνίας!

Ο κεντρικός αμυντικός έχει συμβόλαιο με τους Καταλανούς έως το 2023, αλλά από τον Γενάρη που αποκτήθηκε δεν κατάφερε να εδραιώσει την παρουσία του ως βασικού, κάνοντας μόνο 6 εμφανίσεις.

Η Liverpool τους τελευταίους μήνες σύμφωνα με τη Marca δείχνει να ενδιαφέρεται για τον παίκτη, αφού ο Jurgen Klopp θα ήθελε να προσθέσει βάθος σε μία άμυνα που στηρίζεται αποκλειστικά στην ηγεσία του Virgil van Dijk!
Η άφιξη λοιπόν του Melo από την Gremio, φέρνει σε δύσκολη θέση την Barcelona, η οποία θα έχει πολλούς παίκτες πλέον στο roster της που δεν είναι πολίτες της Ευρωπαικής Ένωσης.

Σύμφωνα με την Marca λοιπόν, θα αναγκαστεί να «διώξει» τον Mina ζητώντας γι αυτόν μια τιμή γύρω στα 11 εκατομμύρια λίρες!

Πιθανό το σενάριο απόκτησης του Mina από τη Liverpool.
Πιθανό το σενάριο απόκτησης του Mina από τη Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com