Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ποιοι ξεκινάνε την καλοκαιρινή προετοιμασία τη Δεύτερα!

Ποιοι ξεκινάνε την καλοκαιρινή προετοιμασία τη Δεύτερα!

Το Παγκόσμιο Κύπελλο στη Ρωσία βρίσκεται σε εξέλιξη και μάλιστα οδεύει στην πιο κρίσιμη φάση του, ωστόσο όλοι στη Liverpool είναι συγκεντρωμένοι στην καλοκαιρινή προετοιμασία, η οποία ξεκινάει τη Δεύτερα στο Melwood.

Στη φάση knockout του Παγκοσμίου Κυπέλλου συνεχίζουν οι : Simon Mignolet, Trent Alexander-Arnold, Jordan Henderson και Roberto Firmino και αναμένεται να ενσωματωθούν αργότερα στην προετοιμασία.

Οι Sadio Mane, Mohamed Salah και Marko Grujic θα προλάβουν το ταξίδι των Reds στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, καθώς οι χώρες τους έχουν αποκλειστεί.

Τερματοφύλακες: Karius, Ward, Grabara, Kelleher, Bogdan

Αμυντικοί: Van Dijk, Matip, Gomez, Klavan, Masterson, Phillips, Clyne, Randall, Robertson, Moreno

Μέσοι: Keita, Fabinho,  Wijnaldum, Milner, Lallana, Woodburn, Jones, Chirivella

Επιθετικοί: Origi, Sturridge, Solanke, Ings, Awoniyi, Markovic, Wilson, Camacho, Kent, Ojo

Στην αρχή της προετοιμασίας θα συμμετέχουν και οι Danny Ings, Lazar Markovic και Daniel Sturridge, αλλά πολύ δύσκολα θα παραμείνουν ως το τέλος, καθώς βρίσκονται και οι 3 υπό παραχώρηση.

Τραυματίες παραμένουν οι Alex Oxlade Chamberlain και Ryan Brewster. Ο Chamberlain υπολογίζεται να επιστρέψει στη δράση μετά τις αρχές Νοέμβρη, ενώ ο Brewster στα τέλη Αυγούστου.

Οι Salah και Mane θα κάνουν το ντεμπούτο τους στη φετινή προετοιμασία κατά πάσα πιθανότητα στον αγώνα κόντρα στη City στις 26 Ιουλιού στο New Jersey.

Πανηγυρισμοί από το γκολ του Salah στο Merseyside Derby.
Πολύ σημαντική η καλοκαιρινή προετοιμασία.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com