Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Περίεργη δήλωση του Προέδρου της Αιγυπτιακής Ομοσπονδίας

Περίεργη δήλωση του Προέδρου της Αιγυπτιακής Ομοσπονδίας

Περίεργη δήλωση του Προέδρου της Αιγυπτιακής Ομοσπονδίας

Ο Mohamed Salah δήλωσε «σοκαρισμένος» από τις υποθέσεις ότι επρόκειτο να φύγει από τα Τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου ,πριν τον αγώνα της Δευτέρας με τη Σαουδική Αραβία.

Αναφορές στον Αιγυπτιακό Τύπο έλεγαν ότι από τη στιγμή που η Αίγυπτος δεν είχε πλέον ελπίδες να προκριθεί στην επόμενη φάση, ο Salah θα μάζευε τα πράγματα του και θα επέστρεφε σπίτι.
Ο παίκτης πάντως έγραψε στο twitter απορρίπτοντας αυτές τις φήμες.

Στη συνέχεια ο Hany Abo Rida, πρόεδρος της Αιγυπτιακής Ομοσπονδίας ανέφερε και το όνομα της Liverpool -με άκομψο μάλλον τρόπο, επιβεβαιώνοντας ότι ο παίκτης δεν θα φύγει από τη Ρωσία.

«Δεν έχω ιδέα για τη Liverpool» είπε. «Αλλά έχουμε τον αρχηγό μας, Mohamed Salah και σύμφωνα με τους κανονισμούς της FIFA θα πρέπει να παραμείνει στο ‘στρατόπεδο’ της ομάδας.»
«Δεν γνωρίζω τι εννοούσε η Liverpool αλλά ο παίκτης δεν ρώτησε κιόλας την ομάδα του.»
«Είναι ευτυχισμένος εδώ που βρίσκεται με τους συμπαίκτες του και ήταν σοκαρισμένος από αυτό που διάβασε. Τα αρνήθηκε όμως όλα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.»
«Είμαστε όλοι μπερδεμένοι από αυτό που δημοσιεύτηκε και το κυριότερο από ποιον.»

Νωρίτερα ο Salah είχε γράψει στα Αραβικά στο twitter : «Είμαστε όλοι μαζί και δεν υπάρχει καμία διαφωνία μεταξύ μας. Σεβόμαστε ο ένας τον άλλον και οι σχέσεις μας είναι φοβερές.»

Περίεργη δήλωση του Προέδρου της Αιγυπτιακής Ομοσπονδίας
Περίεργη δήλωση του Προέδρου της Αιγυπτιακής Ομοσπονδίας
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com