Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Red fans: «Κανενός το συμβόλαιο δεν είναι μεγαλύτερο από τη Liverpool»

Red fans: «Κανενός το συμβόλαιο δεν είναι μεγαλύτερο από τη Liverpool»

Δεν ήταν έκπληξη η ολοκλήρωση της συμφωνίας ανάμεσα στον Can και στη Juventus, για τους fans της Liverpool! Και επειδή ως ‘φυλή’ είναι ηχηρή δεν δίστασε να εκφράσει τα συναισθήματα της με την ανακοίνωση του μηνύματος του Can !

Παραθέτουμε μερικά από αυτά:
«Άλλος ένας παίκτης που βάζει το χρήμα πιο πάνω από την ομάδα. Δεν αξίζει κανένα σεβασμό.»

«Ποτέ δεν έκανε αρκετά σύμφωνα με μένα, και ο τρόπος που έκανε διάφορα πράγματα δεν μου άρεσε. Πήρε αυτό που ήθελε. Καλό γι αυτόν. Ο χρόνος μόνο μπορεί να μας πει αλλά νομίζω ότι με τις μετεγγραφές που κάναμε βελτιωθήκαμε.»

«Όταν ήρθε εδώ είχαμε μεγάλες προσδοκίες, νέο παιδί με λαμπρό μέλλον. Κανενός όμως το συμβόλαιο δεν είναι πιο μεγάλο από τη Liverpool. Δεν του εύχομαι κάτι άλλο εκτός από καλά πράγματα, αλλά ελπίζω ότι με αυτά που θα ζήσουμε στο Anfield, αυτός θα μετανιώσει πολλές φορές.»

«Όχι μεγάλη απώλεια. Ο τρόπος παιχνιδιού του είναι πολύ αργός για τη μοντέρνα Liverpool. Εμποδίζει τις επιθέσεις, καθώς κρατά τη μπάλα και προσπαθεί να κινηθεί τριγύρω.»

«Είχε μεγάλες στιγμές με μας. Μας βοήθησε στον δρόμο για τον τελικό του Champions League. Δεν είχε όμως σταθερή απόδοση. Δεν λυπάμαι που φεύγει και δεν τρελαίνομαι κιόλας.»

«Το αγάπησα όταν υπέγραψε σε μας. Μεγάλες δυνατότητες αλλά οι προσδοκίες μου δεν επαληθεύτηκαν. Θα επαληθευτούν κάποτε άραγε; Δεν έχω θέμα εφόσον έχουμε αντικαταστάτες, που έχουμε δηλαδή.»

«Αν δεν θέλει να είναι εδώ, άντε στο καλό. Απλά.»

«Τον μισούσα από την πρώτη μέρα που ήρθε και το έλεγα κάθε εβδομάδα. Δεν μου κάνει εντύπωση που έφυγε για τα χρήματα. Είμαι χαρούμενος προσωπικά που έφυγε.»

«Ειλικρινά μου άρεσε. Κρίμα να τον δω να φεύγει από μας.»

Red fans: "Κανενός το συμβόλαιο δεν είναι μεγαλύτερο από τη Liverpool"
Red fans: «Κανενός το συμβόλαιο δεν είναι μεγαλύτερο από τη Liverpool»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com