Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > McMahon προς Trent Alexander- Arnold :»Κράτα ημερολόγιο μικρέ»!

McMahon προς Trent Alexander- Arnold :»Κράτα ημερολόγιο μικρέ»!

McMahon προς Trent Alexander- Arnold :"Κράτα ημερολόγιο μικρέ"!

Η συμβουλή προς τον Trent Alexander- Arnold είναι να κρατήσει ένα ημερολόγιο στο οποίο θα σημειώνει όσα συμβαίνουν στο Παγκόσμιο Κύπελλο!

Το νούμερο 66 της Liverpool επιβραβεύτηκε με την πρόσκληση από μεριάς Southgate στα Τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη Ρωσία, μετά από μια ομολογουμένως εντυπωσιακή χρονιά με τη φανέλα των Κόκκινων!

Ο Steve McMahon καταλαβαίνει πως ακριβώς νιώθει ο 19χρονος ,αφού ο πρώην μέσος των Κόκκινων είχε πάρει μέρος στην αποστολή της Αγγλίας στα Τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου στην Ιταλία το 1990!

Και ο McMahon πιστεύει ότι ο μικρός θα πρέπει να γράφει τα πάντα σε χαρτί για να θυμάται αργότερα!
«Τα πάντα» είπε στο επίσημο site της ομάδας.
«Αυτή είναι μια ιστορία επιτυχίας γι αυτόν και για την Liverpool και θα τον κάνει καλύτερο σαν παίκτη. Ακόμα κι αν δεν παίξει σε κανένα παιχνίδι, γι αυτόν είναι κάτι το απίστευτο να συμμετέχει σε μία αποστολή στα Τελικά Παγκοσμίου Κυπέλλου, αφού οι μικροί παίκτες δεν το καταφέρνουν συνήθως.»
«Θα πρέπει να ανυπομονεί γι αυτό. Είχε μια τρομερή χρονιά με τη Liverpool και η συμβουλή μου σ’ αυτόν είναι να κρατήσει ένα ημερολόγιο.»
«Εύχομαι να είχα κρατήσει κι εγώ ένα- προπονήσεις, πράγματα που έκανα, πράγματα που μου άρεσαν ή πράγματα που δεν μου άρεσαν.»
«Εύχομαι να τα είχα γράψει όλα αυτά για να θυμάμαι την ατμόσφαιρα του Μουντιάλ γιατί σε 20 ,30 χρόνια ξεχνάς πως ήταν και ξεχνάς και τις μικρές λεπτομέρειες που έζησες.»
«Κράτα ένα ημερολόγιο που θα σου δίνει αργότερα μια λεπτομερή ανάλυση του Μουντιάλ στο οποίο πήγες για πρώτη φορά στη ζωή σου (ως παίκτης)» ολοκλήρωσε ο πρώην θρύλος των Κόκκινων.

McMahon προς Trent Alexander- Arnold :"Κράτα ημερολόγιο μικρέ"!
McMahon προς Trent Alexander- Arnold :»Κράτα ημερολόγιο μικρέ»!
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com