Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Προχωράει για Shaqiri η Liverpool!

Προχωράει για Shaqiri η Liverpool!

Στο στόχαστρο της Liverpool ο Shaqiri.

Η Liverpool μετά το ναυάγιο στη μεταγραφή του Nabil Fekir συνεχίζει τον μεταγραφικό της σχεδιασμό και έχει ως πρώτο της στόχο τον Xherdan Shaqiri.

Ο Jürgen Klopp πιστεύει πολύ στις ικανότητες του Ελβετού άσου και μάλιστα οι συζητήσεις για την απόκτησή του από τη Stoke City έχουν ήδη ξεκινήσει. Σύμφωνα με το ESPN η Liverpool είναι η ομάδα που οδηγεί την κούρσα της απόκτησής του.

Η αποχώρηση του Shaqiri από το Bet 365 stadium θεωρείται δεδομένη μετά τον υποβιβασμό της Stoke στην Championship. Ο Ελβετός ενδιαφέρει επίσης τις Tottenham, Southampton και Leicester.

Όμως, όπως αποκαλύπτει το ESPN ο αδερφός και μάνατζερ του Xherdan Shaqiri συναντήθηκε την Παρασκευή με τους ανθρώπους της Liverpool, για να συζητήσουν το ενδεχόμενο μεταγραφής του παίκτη στο Anfield. Συζητήσεις έχουν γινεί όμως και με τις υπόλοιπες τρείς ομάδες.

Η Liverpool ρώτησε τη Stoke για τον παίκτη κατά τη διάρκεια της προηγούμενης εβδομάδας και πληροφόρηθηκε για τη ρήτρα του, ύψους 13.5 εκατομμυρίων λιρών. Ένα ποσό, το οποίο δεν είναι ιδιαίτερα υψηλό και θα μπορούσε να δοθεί από τους Reds.

Ο Ελβετός διεθνής σκόραρε 8 φορές και μοίρασε 7 ασίστ σε 36 παιχνίδια στη φετινή Premier League και όπως έχει τονίσει και στο παρελθόν θα επιθυμούσε να παραμείνει στην Αγγλία σε περίπτωση που αποχωρήσει από τη Stoke City.

Πρώτος στόχος της Liverpool ο Shaqiri.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com