Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σταδιακή πρόοδος για Fekir!

Σταδιακή πρόοδος για Fekir!

Ευχάριστες εξελίξεις υπάρχουν στο θέμα του Nabil Fekir σύμφωνα με την Γαλλική L’Equipe. Η Liverpool έχει ήδη κάνει την αρχή των συζητήσεων με την Lyon για την μεταγραφή του Γάλλου στο Anfield.

Οι πληροφορίες σήμερα αναφέρουν πως, οι συζητήσεις πηγαίνουν καλά, αλλά κινούνται με αργό ρυθμό, κυρίως λόγω της στάσης του προέδρου της Γαλλικής ομάδας, Jean Michel Aulas.

Ο Aulas λοιπόν, δεν βιάζεται σε καμία περίπτωση να πουλήσει τον καλύτερο παίκτη της ομάδας του, Nabil Fekir και αν το κάνει, όπως αναφέρει η L’Equipe θα είναι κατά πάσα πιθανότητα μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Δεν είναι καθόλου βέβαιο αν ο μεταγραφικός στόχος της Liverpool θα έχει θέση στη βασική ενδεκάδα της εθνικής Γαλλίας. Ωστόσο, σε περίπτωση που αγωνιστεί και πραγματοποιήσει καλές εμφανίσεις, η τιμή του θα ανέβει ακόμα περισσότερο.

Η Bayern Munich και η Atletico Madrid παρακολουθούν στενά την περίπτωση του παίκτη, χωρίς όμως να έχουν έρθει σε επαφή με την ομάδα του.

Ο Fekir τη φετινή σεζόν σημείωσε 23 τέρματα και μοίρασε 9 ασιστ σε 40 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της Lyon.

Αναμένεται η επίσημη κρούση της Liverpool για τον Fekir
Σίγουρος για τον Fekir ο Jürgen Klopp.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com