Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Έτοιμη για χειμερινή διακοπή η Premier League!

Έτοιμη για χειμερινή διακοπή η Premier League!

Η Anfield Road.

Όπως όλοι γνωρίζουμε η Premier League είναι το μοναδικό πρωτάθλημα, το οποίο δεν διακόπτεται σε καμία χρονική περίοδο κατά τον χειμώνα. Αντιθέτως, υπάρχει αγωνιστική και μια ημέρα μετά τα Χριστούγεννα, η περιμίφημη Boxing Day, αλλά και την ημέρα της Πρωτοχρονιάς.

Ωστόσο, από τον Φεβρουάριο είχε γίνει γνωστό, ότι η FA εξετάζει το ενδεχόμενο μιας χειμερινής διακοπής, όπως βέβαια συμβαίνει και σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης ( Γερμανία, Γαλλία, Ισπανία, Ιταλία. )

Το πρόβλημα που υπήρχε ως τώρα είχε να κάνει με την τηλεοπτική συμφωνία, που έχει κάνει η Premier League και δεν την αφήνει προχωρήσει σε χειμερινή διακοπή, μέχρι την ολοκλήρωση την συγκεκριμένης συμφωνίας.

Σήμερα ο τεχνικός διευθυντής της FA, Martin Glenn επιβεβαίωσε πως η Premier League βρίσκεται στην τελική ευθεία, για να πραγματοποιηθεί η χειμερινή διακοπή.

Συγκεκριμένα ο Martin δήλωσε : << Πλέον δουλεύουμε με καλύτερο τρόπο και με καλύτερη συνεργασία με το επαγγελματικό ποσόσφαιρο σε σχέση με τα τελευταία χρόνια. >>

<< Πολύ σύντομα η καλύτερη συνεργασία με τους συλλόγους, θα φέρει και τη χειμερινή διακοπή για πρώτη φορά στην Premier League. Αποτελεί μεγάλο βήμα για το Αγγλικό ποδόσφαιρο και θα βοηθήσει τις ομάδες να βελτιωθούν. >>

Η διακοπή θα ενσωματωθεί στην Premier League, για πρώτη φορά από τη σεζόν 2019-2020. Αυτο σημαίνει, ότι οι ομάδες θα έχουν ένα κενό κατά το τέλος του Ιανουαρίου και πιθανότατα θα σταματήσει ο 5ος γύρος του FA Cup να παίζεται το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Ιανουαρίου, αλλά θα μετατεθεί σε κάποια μεσοβδόμαδη ημερομηνία.

Ο προπονητής της Liverpool, Jürgen Klopp είχε τονίσει αρκετές φορές σε δηλώσεις του τη σημασία που έχει μια χειμερινή διακοπή στο ποδοσφαίρο, έχοντας βιώσει αρκετές στη Γερμανική Bundesliga με την Mainz και την Borussia Dortmund.

Πλέον και το Αγγλικό πρωτάθλημα βρίσκεται στην τελική ευθεία μιας μεγάλης αλλαγής, που θα δώσει πολύτιμες ανάσες στους ποδοσφαιριστές των συλλόγων στα μέσα της σεζόν.

Στιγμιότυπο από το παιχνίδι κόντρα στην Everton στην τελευταία αναμέτρηση των δύο ομάδων.
Με χιόνι είχε διεξαχθεί ο αγώνας της Premier League με την Everton στο Anfield.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com