Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ενδιαφέρον της Liverpool για Wilfried Zaha!

Ενδιαφέρον της Liverpool για Wilfried Zaha!

Αγωνία στην Palace για την ανάρρωση του Wilfried Zaha

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της Liverpool για την περίοδο 2017-18 ολοκληρώθηκαν και πλέον οι Reds κοιτάζουν τους τρόπους, με τους οποίους θα ενισχυθούν ενόψει της επόμενης σεζόν, που ξεκινάει τον Αύγουστο. Τις τελευταίες ώρες ένα όνομα που συνδέεται έντονα με τη Liverpool είναι εκείνο του Ιβοριανού επιθετικού της Crystal Palace Wilfried Zaha!

Ο Zaha αποτέλεσε δίχως αμφιβολλία τον καλύτερο παίκτη της Palace τη φετινή σεζόν και έναν από τους κύριως λόγους που η ομάδα του Λονδίνου κατάφερε να παραμείνει στην κατηγορία.

Για την περίπτωσή του ενδιαφέρονται επίσης και άλλες ομάδες του Νησιού, όπως η Chelsea και η Tottenham. Ωστόσο, η διοίκηση της Crystal Palace θα κάνει τα πάντα, για να του ανανεώσει του συμβόλαιο και να τον κρατησει στο Selhurst Park και τις επόμενες χρονιές.

Το ενδιαφέρον της Liverpool υπάρχει μεγάλη περίπτωση να είναι υπαρκτό, καθώς είναι ένας παίκτης, που ταιριάζει απόλυτα στο στύλ του Jürgen Klopp.

Αν ο Zaha τελικά αποκτηθεί από τους Reds θα μπορέσει να δώσει αρκετές λύσεις στην επίθεση. Διαθέτει τρομερή ταχύτητα, πολύ καλή τρίπλα μαζί με έντονο διασκελισμό και εκρηκτικότητα. Ο Ιβοριανός άσος επίσης, έχει καλή σχέση με το σκοράρισμα, καθώς σημείωσε 9 τέρματα, όντας ο πρώτος σκόρερ των Eagles στη φετινή Premier League.

Ο Zaha με την φανέλα της Crystal Palace.
Στο τραπέζι και το όνομα του Wilfierd Zaha.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com