Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > «Θα καθίσουν στο τραπέζι για Donnarumma Milan-Liverpool»

«Θα καθίσουν στο τραπέζι για Donnarumma Milan-Liverpool»

Tο όνομα του Gianluigi Donnarumma είναι ένα όνομα που αναπαράγουν συχνά τα ιταλικά ΜΜΕ αναφορικά με το ρεπορτάζ της Liverpool με τη Milan να παρουσιάζεται υποχρεωμένη να συμμορφωθεί με τους κανόνες του Financial Fair Play άρα να πουλήσει.

Σύμφωνα με την Corriere Dello Sport, οι δύο ομάδες προτίθενται να τα βρουν κάπου στη μέση για την παραχώρηση του Ιταλού τερματοφύλακα με την ιταλική ομάδα να ζητά περίπου 70.000.000 ευρώ , ποσό το οποίο απέχει πολύ από τα 35.000.000 που σκοπεύει να δώσει η Liverpool σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα.

Σε αυτά προσθέστε πως σύμφωνα με τις πληροφορίες της εφημερίδας, οι δύο ομάδες αναμένεται να καθίσουν στο τραπέζι ώστε να τα βρουν κάπου στη μέση και στα 50.000.000 αλλά όλα αυτά μετά τον αυριανό σπουδαίο τελικό του Champions League.

Το θέμα του τερματοφύλακα παίζει γενικά στο ρεπορτάζ της Liverpool αλλά με το ενδεχόμενο να αποκτηθεί κάποιος για πρώτος τερματοφύλακας να μοιάζει μακρινό μετά τη βελτίωση του Karius και την απροθυμία της Roma να ζητήσει λογικά χρήματα για τον Alisson, δύσκολα ίσως παίξει επί της ουσίας το όνομα του Ιταλού.

Ο Donnarumma αποτελεί ένα καυτό όνομα ανά την Ευρώπη στη θέση του άσου
Ο Donnarumma αποτελεί ένα καυτό όνομα ανά την Ευρώπη στη θέση του άσου
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com