Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Μίλησε για Salah ο Klopp!

Μίλησε για Salah ο Klopp!

O Salah σε μία από τις πολλές αγκαλιές του Klopp

Ο Γερμανός τεχνικός της Liverpool, Jürgen Klopp εμφανίστηκε απόλυτα βέβαιος για την παραμονή του Mohamed Salah στο Anfield και την επόμενη σεζόν!

Συγκεκριμένα, ο Klopp μίλησε στο Channel 4, το οποίο ετοιμάζει ένα αφιέρωμα στον Salah, λόγω της εξαιρετικής σεζόν που πραγματοποίησε, με τίτλο : Mo Salah : A football fairytale.

Συγκεκριμένα ο Γερμανός ανέφερε : << Δεν επιθυμώ να βρεθώ σε κάποιο άλλο μέρος για ποδόσφαιρο εκτός από το Liverpool >>

<< Αν σου αρέσει ο ήλιος, τότε ίσως η Ισπανία να είναι ένα ωραίο μέρος. Αν θέλεις να δείς τον Πύργο του Άϊφελ, τότε η Paris-Saint-Germain, είναι μια επιλογή >>

<< Η δική μου άποψη είναι ότι αγάπαει το Liverpool, και είμαι βέβαιος ότι και εκείνος θέλει να μείνει >>

Είναι χαρούμενος ο Salah στη Liverpool.
Ο Αιγύπτιος τη στιγμή που σκόραρε στο Etihad

Ο Φαραώ προέρχεται από την καλύτερη σεζόν της καρίερας του, σκοράροντας 32 γκόλ στην Premier League, απόδοση που αποτελεί ρεκόρ. Οπότε είναι βέβαιο, ότι το καλοκαιρί θα υπάρξει ενδιαφέρον για τον Αιγύπτιο.

Σε κάθε περίπτωση όμως αυτό που θα μετρήσει περισσότερο είναι η επιθυμία του ίδιου, του Mo. Οπότε αν όσα πιστεύει ο Jürgen αληθεύουν δεν υπάρχει καμία περίπτωση ανησυχίας για την περίπτωση του Salah, καθώς ο Φαραώ θα συνεχίσει να φοράει την φανέλα των Reds και τις επόμενες σεζόν.

Υπάρχει και η πλευρά  των Ισπανών και συγκεκριμένα της Diario Gol, που υποστηρίζει ότι οι Cristiano Ronaldo και Sergio Ramos πιθανότατα θα είχαν σοβαρές αντιρρήσεις αν τυχόν έκανε επίσημη κρούση για τον Salah η αντίπαλος μας στον τελικό του Κιέβου.

Η διαφωνία τους αφορά το γεγονός, ότι αρκετοί παίκτες της Real Madrid έχουν ζητήσει αύξηση των αποδοχώνω τους, χωρίς όμως να τους γίνει αποδεκτή από τη διοίκηση του συλλόγου.

Όσα υποστηρίζουν, πάντως οι Ισπανοί ειναι σενάρια, για τα οποία ο Klopp έδωσε την απάντηση του και πήρε επίσημη θέση για το θέμα της παραμονής του Φαραώ στο Anfield.

Η προσόχη και του Jürgen αλλά και του Salah ειναι στραμμένη μόνο στον μεγάλο τελικό του Κιέβου και σε καμία περίπτωση σε μεταγραφικά σενάρια.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com