Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Στρέφεται στη Liverpool για ενισχύσεις ο Gerrard;

Στρέφεται στη Liverpool για ενισχύσεις ο Gerrard;

Ο Steven Gerrard έκοψε τον «ομφάλιο λώρο» της προπονητικής του απαρχής στο Liverpool ώστε να αποδεχθεί τη μεγάλη πρόκληση που του πρότειναν οι Rangers και πλέον είναι εδώ και καιρό προπονητής της ομάδας της Γλασκώβης.

Η πρόκληση του να κλείσει την ψαλίδα από τη Celtic του πρώην προπονητή του Brendan Rodgers είναι αρκετά υψηλή και χρειάζεται να ενισχυθεί η ομάδα του για να έχει όποια πιθανότητα μπορεί να έχει. Ήδη, ο Stevie υπέγραψε τον Scott Arfield από τη Burnley και σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Express πρόκειται να στραφεί στην αγαπημένη του Liverpool για τη συνέχεια.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο προπονητής των Gers σκοπεύει να κινηθεί για τον Ben Woodburn αν δεν βρίσκεται από το  καλοκαίρι στα πλάνα του Jurgen Klopp αλλά ενδιαφέρεται και για τους Harry Wilson και Ryan Kent, με τον πρώτο να εντυπωσιάζει μετά τον Ιανουάριο στη Hull City. Υπενθυμίζουμε πως λίγο μετά την ανακοίνωση της πρόσληψης του θρύλου της Liverpool στον πάγκο των Gers, η ομάδα της Σκωτίας είχε συνδεθεί και με το όνομα του Dominic Solanke.

Ο Harry Wilson φαίνεται να ενδιαφέρει τον Steven Gerrard
Ο Harry Wilson φαίνεται να ενδιαφέρει τον Steven Gerrard
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com