Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Benitez : «Καλύτερη η ομάδα αυτή από την αντίστοιχη της Πόλης»

Benitez : «Καλύτερη η ομάδα αυτή από την αντίστοιχη της Πόλης»

Αναφορά του προπονητή της Newcastle στην άμυνα της Liverpool.

Ο Rafa Benitez ήταν ο προπονητής της Liverpool στο έπος της Πόλης το 2005, φέρνοντας το πέμπτο Κύπελλο με τα μεγάλα αυτιά στο Anfield. Πήγε την ομάδα μας και στον τελικό της Αθήνας, το 2007 αλλά τότε ήταν η σειρά της AC Milan να πανηγυρίσει.

Ο Ισπανός τεχνικός της Newcastle δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί για τη φετινή ομάδα της Liverpool που επανήλθε στον τελικό της διοργάνωσης και θεωρεί πως η ομάδα του Klopp είναι κατά πολύ καλύτερη από εκείνη της Κωνσταντινούπολης.

«Νομίζω η τωρινή είναι καλύτερη. Πετύχαμε ό,τι πετύχαμε.  Μιλούν για το θαύμα της Πόλης αλλά αυτή η ομάδα είναι καλύτερη,  Αν μιλάμε για τα χρήματα που ξοδεύτηκαν είχα μπάτζετ περίπου 20-25.000.000.  Η αξία αυτής της ομάδας είναι πολύ μεγαλύτερη και επί χρόνια ξοδεύουν χρήματα.  Έχει καλή ισορροπία η ομάδα. Όλοι μιλούσαν για την άμυνα αλλά ξόδεψαν χρήματα και εκεί.  Δυνατοί στο κέντρο και με τρεις παίκτες μπροστά που σκοράρουν. Ο Salah κάνει εξαιρετική χρονιά αλλά και ο Firmino και ο Mane μπορούν να σκοράρουν απέναντι σε κάθε αντίπαλο» είπε ο Rafa που είχε μετέπειτα και ένα σύντομο πέρασμα από τον πάγκο της Real Madrid.

Καλύτερη η τωρινή Liverpool από τη γενιά της Πόλης σύμφωνα με το Rafa Benitez
Καλύτερη η τωρινή Liverpool από τη γενιά της Πόλης σύμφωνα με το Rafa Benitez
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com