Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Προειδοποιεί τους φίλους της ενόψει τελικού η Liverpool!

Προειδοποιεί τους φίλους της ενόψει τελικού η Liverpool!

Επείγουσα ανακοίνωση- προειδοποίηση από την Liverpool όσο αφορά τα εισιτήρια του τελικού έβγαλε χθες ημέρα Παρασκευή η ομάδα του Merseyside. Σύμφωνα με την ανακοίνωση αυτή, οι οπαδοί των «Κόκκινων» θα πρέπει να μην αγοράσουν εισιτήρια του αγώνα από ανεπίσημες πηγές.

Θυμίζουμε ότι στη Liverpool δόθηκαν 16.626 εισιτήρια, ενώ ανάλογος αριθμός δόθηκε και στη Real Madrid, ενώ η χωρητικότητα του NSC Olimpiyskiy Stadium φτάνει τους 70.000 θεατές. Ο αριθμός των εισιτηρίων που προμήθευσε τις δύο ομάδες η UEFA ,θεωρήθηκε μάλιστα απαράδεκτος από τον βουλευτή των Εργατικών, Derek Twigg, ο οποίος μάλιστα πρότεινε στην υπουργό αθλητισμού Tracey Crouch, να διεξάγει έρευνα επί του θέματος.

Είναι σίγουρο ότι οι θεατές -οπαδοί της Liverpool το βράδυ της 26ης Μαίου θα ξεπεράσουν τον αριθμό των 16.626 που πρότεινε η UEFA. Η Liverpool προτείνει πάντως στους οπαδούς της να μην αγοράσουν εισιτήρια στη μαύρη αγορά, αφού είναι πολύ πιθανό να πέσουν θύματα απάτης.

Η επίσημη ανακοίνωση μάλιστα τονίζει: «Η Liverpool FC θέλει να υπενθυμίσει στους οπαδούς της ομάδας,ότι δεν θα πρέπει για κανένα λόγο, να αγοράσουν εισιτήρια του τελικού από ανεπίσημες πηγές.»
«Ο διαθέσιμος αριθμός των 16.626 εισιτηρίων της UEFA έχει πωληθεί ήδη και πλέον βρισκόμαστε στη διαδικασία της διανομής των.» Η ομάδα είναι ενήμερη για περιπτώσεις που εισιτήρια πουλήθηκαν σε εξωφρενικές τιμές και οι περιπτώσεις αυτές ερευνώνται. Παραμένει θέμα μεγάλης απογοήτευσης για την ομάδα, το γεγονός ότι αγνοί φίλαθλοι δεν είχαν πρόσβαση σε εισιτήρια λόγω αυτής της παράνομης δραστηριότητας. Γίνεται κάθε δυνατή προσπάθεια για να εμποδισθεί η πώληση εισιτηρίων με αυτό τον τρόπο, και η ομάδα θα δράσει ανάλογα εναντίον των υπεύθυνων τέτοιων πράξεων. Στην περίπτωση που σε κάποιο οπαδό προσφερθούν εισιτήρια με αυτόν τον τρόπο ,από ανεπίσημες πηγές, θα πρέπει να επικοινωνήσει αμέσως με το Lfcmatchdaysafety@liverpoolfc.com »

Ζητείται επίσης από τους οπαδούς που θα έχουν σημαίες μαζί τους να περιορίσουν το μέγεθος τους, ενώ θα πρέπει να επικοινωνήσουν και με την ομάδα για το κατά πόσο οι σημαίες αυτές είναι πυρίμαχες.

Μια δεύτερη ανακοίνωση λοιπόν της ομάδας τονίζει: «Για να βοηθήσει αυτή την προσπάθεια η Liverpool ζητά από τους οπαδούς της να στείλουν φωτογραφίες των σημαιών τους καθώς και αποδείξεις για το επίπεδο του πυρίμαχου τους στο stan.tickle@liverpoolfc.com όσο το δυνατόν πιο σύντομα. Θα πρέπει να δηλώσετε επίσης και τις διαστάσεις της σημαίας. Όπως έγινε και στους προηγούμενους τελικούς η ομάδα θέλει να βοηθήσει όσο το δυνατόν περισσότερους οπαδούς να πάρουν μαζί τους τις σημαίες τους στο NSC Olimpiyskiy Stadium και οι παραπάνω οδηγίες θα μας βοηθούσαν πολύ να το πετύχουμε»

Επιμέλεια : Φάνης Φλώρος

Προειδοποιεί για εισιτήρια η Liverpool ενόψει τελικού
Προειδοποιεί για εισιτήρια η Liverpool ενόψει τελικού
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com