Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Lovren για Modric-Kovacic και τελικό Champions League

Lovren για Modric-Kovacic και τελικό Champions League

Ο Lovren θεωρεί πως η Liverpool μπορεί να συγκριθεί με κάθε άλλη ομάδα στον κόσμο.

Ο Dejan Lovren μίλησε για τους συμπατριώτες του Luca Modric και Mateo Kovacic, αλλά και για τον τελικό του Champions League με την Real Madrid.

Δήλωσε ο Κροάτης: «Μίλησα με τους Κροάτες συμπαίκτες μου, Modric και Kovacic, που παίζουν στη Real Madrid. Είναι ένα απίστευτο επίτευγμα για μια χώρα που δεν έχει ούτε 4 εκατ. ανθρώπους, να έχει σχεδόν κάθε χρόνο Κροάτες διεθνείς στον τελικό του Champions League. Είναι υπέροχο για μας και για την χώρα. Είμαι σίγουρος πως όλο το έθνος θα δει τον τελικό. Θα έλεγα ότι θα είναι με το μέρος μου γιατί δεν έχω κερδίσει το τρόπαιο ακόμη ενώ οι άλλοι δύο το έχουν κάνει! Η χώρα είναι υπερήφανη για μας και στο τέλος θα δούμε ποιος θα κερδίσει.»

Για τον τελικό του Champions League είπε: «Το να φτάνεις στον τελικό του Champions League είναι τρομερό επίτευγμα και ομαδικά και προσωπικά. Μας έχει ωριμάσει αυτή η διοργάνωση. Εκτός από το Παγκόσμιο Κύπελλο, αυτό είναι το μεγαλύτερο παιχνίδι που μπορείς να παίξεις και ανυπομονούμε για αυτό. Είναι κάτι που όλοι μας θέλουμε. Έχω ονειρευτεί να παίζω στον τελικό και να κερδίζω το τρόπαιο. Τώρα έχουμε την ευκαιρία. Πρέπει πάλι να δείξουμε χαρακτήρα, τις ικανότητές μας κι ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε.»

O Lovren πιστεύει πως όλη η χώρα του θα βλέπει τον τελικό του Champions League.
O Lovren πιστεύει πως όλη η χώρα του θα βλέπει τον τελικό του Champions League.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com