Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Mane: «Μπορούμε να κερδίσουμε το Champions League»

Mane: «Μπορούμε να κερδίσουμε το Champions League»

Ο Sadio Mane έχει πετύχει 19 τέρματα σε 43 εμφανίσεις τη φετινή σεζόν και δηλώνει πως η Liverpool είναι έτοιμη για να ζήσει έναν παρόμοιο θρίαμβο με αυτό του τελικού του Champions League το 2005 στην Κωνσταντινούπολη.

Ο Σενεγαλέζος δήλωσε: «Μπορούμε να κερδίσουμε το Champions League. Για αυτό προπονούμαστε σκληρά, προσπαθώντας να γίνουμε καλύτεροι. Προσπαθώ να κάνω ότι καλύτερο για την ομάδα μου και να συνεχίσω τη σκληρή δουλειά. Το να παίζεις στον τελικό είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα, είναι τεράστιο. Θα είναι ένα δυνατό παιχνίδι, όλοι το ξέρουμε αυτό ,αλλά μπορούμε να κερδίσουμε οποιαδήποτε ομάδα στον κόσμο. Θα βάλουμε τα δυνατά μας και εξάλλου γιατί να μην το κερδίσουμε;»

Συνέχισε μιλώντας για τον τελικό του 2005: «Φυσικά και τον είδα. Όλοι τον θυμούνται εξαιτίας του παιχνιδιού. Ήταν πίσω με 3-0 και ήρθαν 3-3. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το ίδιο και να κερδίσουμε το παιχνίδι. Όταν ήμουν μικρός ήταν το όνειρο μου να παίξω στο Champions League. Παρακολούθησα κάποιους τελικούς. Τώρα έχω την ευκαιρία να παίξω, θα το απολαύσω και θα κερδίσω το τρόπαιο. Επίσης, μας άξιζε που τερματίσαμε στην τετράδα γιατί έχουμε παίξει πολλά, καλά παιχνίδια και έχουμε κερδίσει αρκετά. Ήταν πολύ σημαντικό.»

Ο Mane πιστεύει πως η Liverpool μπορεί να σηκώσει το έκτο Champions League της
Ο Mane πιστεύει πως η Liverpool μπορεί να σηκώσει το έκτο Champions League της.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com