Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Έρχεται κι άλλος νεαρός από την Chelsea;

Έρχεται κι άλλος νεαρός από την Chelsea;

Σύμφωνα με το ESPN , η Liverpool πρόκειται να αποκτήσει ακόμα έναν ταλαντούχο νέο παίκτη από την Chelsea, τον Isaac Christie-Davies, ο οποίος δοκιμάζεται εδώ και καιρό στο Kirkby!

Οι «Κόκκινοι» μπορεί να εστιάζουν την προσοχή τους πλέον για μεταγραφές μεγάλων παικτών στην ομάδα τους, όπως αυτή του Naby Keita, ωστόσο δεν ξεχνούν να ανανεώνουν το δυναμικό της ομάδας όσο αφορά τοις εφηβικές τους ομάδες με παίκτες που διαθέτουν δυναμική για να πετύχουν.

Τα τελευταία χρόνια οι «επιδρομές» της Liverpool στο Λονδίνο, τους απέφεραν τους Solanke και Brewster. Έχοντας λοιπόν ως δεδομένο, ότι ο μέσος Isaac Christie-Davies δεν πρόκειται να υπογράψει στην Chelsea, η ομάδα του Merseyside κινήθηκε γρήγορα- αφού τον δοκίμασε ήδη και εντυπωσιάστηκε, για την απόκτηση του.

Αν και η κίνηση αυτή δεν θα μονοπωλήσει τους τίτλους των εφημερίδων, είναι προφανές ότι στη Liverpool πιστεύουν πως η Chelsea δεν έκρινε σωστά τις προοπτικές του 20χρονου από το Brighton και θα προσπαθήσουν να αποδείξουν και πάλι πως η ομάδα του Λονδίνου, έκανε λάθος στις εκτιμήσεις της.

Επιμέλεια : Φάνης Φλώρος

O νεαρός με τη φανέλα της Chelsea
O νεαρός με τη φανέλα της Chelsea
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com