Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Προετοιμασία στη Marbella ενόψει Champions League!

Προετοιμασία στη Marbella ενόψει Champions League!

Σήμερα, οι «Κόκκινοι» θα πετάξουν για την Ισπανία, με προορισμό το προπονητικό κέντρο της Marbella, προκειμένου να προετοιμαστούν ανενόχλητοι για τον τελικό του Champions League στο Κίεβο! Η ομάδα του Klopp είχε πάρει δύο μέρες ρεπό μετά τη νίκη επί της Brighton με 4-0 και στην Ισπανία θα παραμείνουν για 4 μέρες συνολικά.

Θυμίζουμε ότι σε ανάλογη περίπτωση, τον Φεβρουάριο, λόγω έλλειψης αγωνιστικών υποχρεώσεων είχαν πάει στην Costa Del Sol, για παραμονή και προετοιμασία, και στην επιστροφή τους είχαν συντρίψει με 4-1 τη West Ham.
Αξιοποιώντας στο μέγιστο τις δυνατότητες του προπονητικού κέντρου της Marbella, αλλά και τις ιδανικές καιρικές συνθήκες με μέγιστη θερμοκρασία αυτή των 21 βαθμών Κελσίου, ο Klopp, περιμένει σίγουρα από τους παίκτες του, να ανεβάσουν τους ρυθμούς τους, ανεπηρέαστοι από φιλάθλους ή δημοσιογράφους, καθώς θα προετοιμαστούν για έναν από τους μεγαλύτερης σημασίας αγώνα της ζωής τους!

Το ταξίδι αυτό ο Klopp το βλέπει επίσης σαν ευκαιρία προκειμένου να ισχυροποιήσει ακόμα περισσότερο τους δεσμούς των παικτών μεταξύ τους, ενώ πιθανόν θα θέλει να πειραματιστεί και από πλευράς τακτικής.
Ο James Milner, θα πραγματοποιήσει κι αυτός το ταξίδι, καθώς δεν θεωρείται απίθανη η επιστροφή του στον τελικό του Champions League.

Η ομάδα θα επιστρέψει το Σαββατοκύριακο στο Merseyside, ενώ η προπόνηση της Δευτέρας θα γίνει ανοιχτά για το κοινό και τους δημοσιογράφους στο Anfield, ενώ θα ακολουθήσει και συνέντευξη τύπου από τον Jurgen Klopp ,ο οποίος θα συνοδεύεται από δύο παίκτες του.

Επιμέλεια : Φάνης Φλώρος

Επιστροφή στη Marbella για την LFC
Επιστροφή στη Marbella για την LFC

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com