Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Henry: «O Firmino είναι ο πιο ολοκληρωμένος επιθετικός»

Henry: «O Firmino είναι ο πιο ολοκληρωμένος επιθετικός»

O Firmino θα...φύγει για Ρωσία.

Όταν ανοίγει μία συζήτηση για τον καλύτερο επιθετικός στην Premier League, οι περισσότεροι καταλήγουν στους συνήθεις ύποπτους,εκτός από τον Thierry Henry! Κάποτε ήταν οι Agüero, Suarez και Van Persie, μετά οι Rooney και Torres. Στις μέρες μας υπάρχει μια νέα γενιά από «ψεύτικα» εννιάρια που παλεύουν για την εκτίμηση των φιλάθλων.

Τα ονόματα βέβαια που κυριαρχούν πλέον είναι του Mo Salah και του Harry Kane, αν και ο πρώτος δεν είναι ακριβώς καθαρόαιμος επιθετικός για τα γούστα των φιλάθλων, αφού παίζει κυρίως από τη δεξιά πτέρυγα της Liverpool.
Η μεγάλη επιτυχία όμως του Salah στο σκοράρισμα, που του χάρισε το Χρυσό Παπούτσι αυτής της σεζόν, ανάμεσα στα βραβεία που έχει κερδίσει ήδη ,οφείλεται στη φοβερή δουλειά του Bobby Firmino, σύμφωνα με τον μεγάλο Thierry Henry!
«Είναι η κίνηση του, η δουλειά του, ο τρόπος που κάνει τους δύο αντίπαλους κεντρικούς αμυντικούς να τον προσέξουν, αφήνοντας ελεύθερο έτσι τον Salah» δήλωσε στο Sky Sports. «O Firmino είναι ο απόλυτα ολοκληρωμένος επιθετικός της Premier League. Και δεν μιλάω για το τελείωμα στις φάσεις, ή για την καλύτερη δουλειά μέσα στο γήπεδο, αλλά για όλα»

Δεν θα διαφωνήσουμε με τον παλιό παίκτη θρύλο της Arsenal, όσο αφορά τη συνεισφορά του ανιδιοτελούς Bobby στη φετινή απόδοση της Liverpool, επιθετικά. Το γεγονός μάλιστα ότι Bobby και Mo μπορούν να συνεννοούνται τόσο καλά στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και το κυριότερο να τρέφουν τέτοια εκτίμηση και σεβασμό ο ένας για τον άλλο- κάτι που φαίνεται, μας κακομαθαίνει και μας κάνει να ονειρευόμαστε περισσότερα!

Eπιμέλεια : Φάνης Φλώρος

Καλύτερος όλων στην Premier League σύμφωνα με τον Henry είναι ο Roberto Firmino
Καλύτερος όλων στην Premier League σύμφωνα με τον Henry είναι ο Roberto Firmino

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com