Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οργισμένη αντίδραση για Dhanda!

Οργισμένη αντίδραση για Dhanda!

Η ανακοίνωση ότι ο νεαρός Yan Dhanda πρόκειται να αφεθεί ελεύθερος από την Liverpool, με την προοπτική μάλιστα απ’ ότι φαίνεται να τον υπογράψει η Swansea, δεν αντιμετωπίστηκε με ενθουσιασμό ή τουλάχιστον αδιαφορία από τους οπαδούς των Κόκκινων.

Θεωρείται σίγουρο ότι ο μεσοεπιθετικός από τη στιγμή που πέρασε τις ιατρικές εξετάσεις στη Swansea, ετοιμάζεται για τη ζωή στην Championship. Ο Dhanda θεωρούνταν από πολλούς, παίκτης με πολλές δυνατότητες και ανερχόμενο αστέρι στο δυναμικό της Liverpool, οπότε η ανακοίνωση της μη ανανέωσης του συμβολαίου του θεωρήθηκε τουλάχιστον ως έκπληξη- σοκ!

Είχε υπογράψει στους Κόκκινους τον Δεκέμβριο του 2015, προερχόμενος από την West Brom, και η λήξη του συμβολαίου του υποχρέωσε πολλούς οπαδούς των Κόκκινων να εκφράσουν στο twitter τη δυσαρέσκεια τους.
Μερικά από τα σχόλια που έγιναν, ήταν τα ακόλουθα:
«Είναι πραγματικά ντροπή να φεύγει ο Yan Dhanda. Νόμιζα ότι ήταν ένας από εκείνους που ο Klopp θα κατάφερνε να αναδείξει στην πρώτη ομάδα. Καλή τύχη του εύχομαι στο μέλλον», «Dhanda, Adekanye και Shamal George φεύγουν από τη Liverpool. Έχουν φύγει πολλοί καλοί νέοι παίκτες τα τελευταία χρόνια», «Ο Yan  στη Swansea. Το παιδί είναι παικταράς. Δεν αξίζει τέτοια μετριότητα», «Σύμφωνα με το BBC Sport, ο Yan Dhanda πέρασε τις ιατρικές εξετάσεις. Δεν χρειάσθηκε και πολύ να τον κλείσει η Swansea» , «Τον είδα να παίζει χθες. Το παιδί πρόκειται να αναδειχθεί σε αστέρι. Μοιάζει με αρρωστημένο αστείο η αποδέσμευση του, όταν θα μπορούσαμε να τον δανείσουμε. Ίδια περίπτωση με τον Suso!»

Επιμέλεια : Φάνης Φλώρος

O Dhanda αναμένεται να γίνει «Κύκνος» εντός ολίγου
O Dhanda αναμένεται να γίνει «Κύκνος» εντός ολίγου
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com