Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Δεν πάει πουθενά πουθενά, ΕΔΩ θα μείνει ο Salah!

Δεν πάει πουθενά πουθενά, ΕΔΩ θα μείνει ο Salah!

O Salah πανηγυρίζει μπροστά στους ταξιδεύοντες φίλους της Liverpool

O Mo Salah κυριάρχησε σε μία ακόμη νύχτα για τη Liverpool φέτος, στη χθεσινή απονομή των φετινών βραβείων της ομάδας για τη σεζόν που κλείνει σε τρεις εβδομάδες. Ο Αιγύπτιος κέρδισε επάξια το βραβείο τόσο του καλύτερου παίκτη για τη σεζόν 2017-2018 κατόπιν ψήφου των φιλάθλων αλλά και το βραβείο του καλύτερου παίκτη της πρώτης ομάδας κατόπιν ψήφου των συμπαικτών του.

Μετά την κατάκτηση των δύο αυτών βραβείων, ο «Φαραώ» ενέμεινε στο ότι το μέλλον του είναι στο Merseyside και πως η φετινή χρονιά και η επιστροφή στο Champions League είναι μόνο η αρχή για αυτή τη φουρνιά παικτών στη Liverpool.

«Είμαι πολύ χαρούμενος εδώ και όλα είναι καλά.  Έχουμε δύο παιχνίδια ακόμη, την Κυριακή και μετά τον τελικό του Champions League αλλά είμαι πολύ χαρούμενος εδώ.  Αυτή είναι μόνο η αρχή. Είναι η πρώτη μου χρονιά εδώ και το ίδιο ισχύει και για άλλους παίκτες.  Δεν είδα όλα τα παιχνίδια της ομάδας πέρυσι αλλά φέτος έχουμε φανταστική χρονιά.  Είμαστε άνετοι αναφορικά με τη συμμετοχή μας στο Champions League και την επόμενη σεζόν.  Έχουμε ξεπεράσει κορυφαίες ομάδες όπως η City και η Roma και είναι μόνο η αρχή» είπε ο φετινός σούπερσταρ της Liverpool.

Τα πάντα δικά του έχει κάνει φέτος ο Mo Salah
Τα πάντα δικά του έχει κάνει φέτος ο Mo Salah
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com