Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Zidane: «Δεν θα μας επηρεάσει η ήττα με την Sevilla»

Zidane: «Δεν θα μας επηρεάσει η ήττα με την Sevilla»

Την Τετάρτη το βράδυ, η Real Madrid γνώρισε την ήττα από την Sevilla εκτός έδρας με 3-2, αποτέλεσμα που τους απομακρύνει 18 βαθμούς από την πρωταθλήτρια της La Liga, Barcelona.

Ωστόσο, ο Zinedine Zidane δεν θεωρεί ότι η ισπανική ομάδα θα επηρεαστεί στον τελικό από αυτή την ήττα: «Δεν είμαστε χαρούμενοι, αλλά δεν θα επηρεάσει το τι θα κάνουμε από δω και πέρα μέχρι το τέλος της σεζόν. Πιστεύετε ότι πήγαμε για να χάσουμε το παιχνίδι; Όλοι οι παίκτες μας είναι σταθεροί, έχουμε αρκετά παιχνίδια μπροστά μας και μερικοί πρέπει να ξεκουραστούν. Εγώ είμαι ο προπονητής και εγώ θα αποφασίσω.»

Όμως, ο ένας εκ των δύο σκόρερ της «Βασίλισσας», Borja Mayoral, έχει διαφορετική άποψη: «Μπορεί να μας επηρεάσει η ήττα αλλά είμαστε η Real Madrid και πρέπει να αντιμετωπίσουμε τα πάντα. Πρέπει να προπονούμαστε σκληρά κάθε μέρα και να κερδίσουμε τα εναπομείναντα παιχνίδια πρωταθλήματος. Πρέπει να προσπαθήσουμε να τερματίσουμε στην καλύτερη δυνατή θέση και να φύγουμε για το Κίεβο με τα καλύτερα συναίσθημα, κάτι που θέλουμε όλοι.»

Σύμφωνα με τον Zidane, η απόδοση της Real Madrid δεν θα επηρεαστεί από την ήττα.
Σύμφωνα με τον Zidane, η απόδοση της Real Madrid δεν θα επηρεαστεί από την ήττα.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com