Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σενάρια για Khedira στη θέση του Can

Σενάρια για Khedira στη θέση του Can

Το όνομα του Sami Khedira είναι ένα από τα τελευταία που συνδέονται με την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής της Liverpool από τη βρετανική Mail, η οποία αναφέρει πως η ομάδα μας σκέφτεται να κινηθεί για τον παίκτη της Juventus, αν ο Emre Can καταλήξει στην πρωταθλήτρια Γερμανίας.

Ο Khedira, στα 31 του πλέον, προσφέρει την εμπειρία ενός παίκτη που έχει κερδίσει σχεδόν τα πάντα σην καριέρα του αλλά και έναν πραγματικό εγκέφαλο στη μεσαία γραμμή. Ωστόσο, τα χρόνια πέρασαν και η ηλικία του συναρτήσει του ρυθμού του αγγλικού πρωταθλήματος ίσως εμπνέει ανησυχία.

Ο ίδιος ωστόσο δήλωσε πρόσφατα στη γερμανική Bild πως θα ήθελε να αγωνιστεί στην Premier League έστω και στη δύση της καριέρας του :

« Δεν σκέφτομαι το μέλλον μου τώρα αλλά θα ήθελα μια μέρα να κερδίσω την Premier League και του χρόνου γίνομαι 32» ενώ να σημειώσουμε πως και λόγω ηλικίας αλλά και λόγω του ότι λήγει του χρόνου το συμβόλαιό του θα ήταν μία πολύ φθηνή λύση. Πριν όμως λυθεί μια και καλή το μέλλον του Can, άσχετα που οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ του να μείνει στο Merseyside, τα σχέδια της ομάδας για τη μεσαία γραμμή αλλά και οι φημολογίες των ΜΜΕ καλό είναι να περιμένουν.

O Sami Khedira δηλώνει ανοικτός να αγωνιστεί στην Αγγλία
O Sami Khedira δηλώνει ανοικτός να αγωνιστεί στην Αγγλία
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com