Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Μία όμορφη κίνηση από την Liverpool για το θύμα της επίθεσης

Μία όμορφη κίνηση από την Liverpool για το θύμα της επίθεσης

H Liverpool βρίσκεται στις 5 καλύτερες ποδοσφαιρικές μάρκες παγκοσμίως.

Μια άνανδρη επίθεση δέχθηκε ο οπαδός  της Liverpool, Sean Cox, το βράδυ της Τρίτης πριν τον αγώνα του Champions League με την Roma.

Η αστυνομία εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση επιβεβαιώνοντας ότι 2 Ιταλοί συνελήφθησαν και τελικά κατηγορήθηκαν για την επίθεση στον 53χρονο. Οι Filippo Lombardi (20) και Daniele Sciusco (29) αντιμετωπίζουν και οι δύο την κατηγορία της βίαιης διαταραχής, ενώ ο πρώτος ήταν, επίσης, υπεύθυνος για την πρόκληση σοβαρής σωματικής βλάβης. Και οι δύο θα εμφανιστούν στο δικαστήριο South Sefton Magistrates και αυτή τη στιγμή κρατούνται.

Παρόλα αυτά, η Liverpool θέλει να τον τιμήσει, κρεμώντας την φανέλα του στα αποδυτήρια της ομάδας στο παιχνίδι του Σαββάτου με την Stoke. Επιπλέον, μέχρι στιγμής, έχουν μαζευτεί 30.000€ για να καλυφθούν τα ιατρικά έξοδα και τα έξοδα της οικογένειας, προκειμένου οι αγαπημένοι του άνθρωποι να βρίσκονται κοντά του.

Ο οπαδός της ομάδας βρίσκεται στο Walton Neurological Centre, όπου η κατάσταση του εξακολουθεί να χαρακτηρίζεται κρίσιμη, έχοντας υποστεί σοβαρά χτυπήματα στο κεφάλι. Δίπλα του βρίσκεται πάντα η γυναίκα του.

Σκληρές εικόνες έξω από το Anfield.
Σκληρές εικόνες έξω από το Anfield.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com