Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Τέλειο αμυντικό θεωρεί τον Lovren o Klopp

Τέλειο αμυντικό θεωρεί τον Lovren o Klopp

O Dejan Lovren είναι ένας από τους παίκτες που μόνο στο απυρόβλητο δεν θα έλεγε κανείς πως έχουν βρεθεί από τότε που είναι στο Anfield. Ο Κροάτης αμυντικός έχει λοιδωρηθεί όσο λίγοι ενίοτε υπερβολικά άδικα, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν έχει κάνει και εκείνος λάθη.

Μετά τη συντριβή από την Tottenham τον περασμένο Οκτώβριο, ο Dejan είναι πραγματικά εξαιρετικός, ειδικά από τότε που αγωνίζεται με παρτενέρ τον Virgil Van Dijk. O Jurgen Klopp όμως επιβεβαίωσε την πίστη του στον παίκτη λέγοντας πως αν έφτιαχνε γενετικά έναν αμυντικό θα είχε όλα τα στοιχεία που έχει ο πρώην αμυντικός της Southampton.

«Δεν ξέρω ακριβώς για την αρχή του στην ομάδα αλλά έχει κάνει λάθη και όλοι λένε : »Πάλι ο Lovren;». Είμαι πολύ καιρό στη δουλειά και είπα στον Dejan πως αν κάποιος μου έλεγε πως μπορώ να δημιουργήσω γενετικά μπαμ μπαμ έναν αμυντικό θα ήταν αυτός. Δυνατός, γρήγορος, καλός με τα δύο πόδια, πηδάει μέχρι το ταβάνι και καλός με το κεφάλι. Τα πάντα όσα χρειάζεσαι.  Ναι μπορεί να βελτιώσει πράγματα όπως η συγκέντρωση. Αλλά είναι άνθρωπος. Και οι άλλοι κεντρικοί αμυντικοί κάνουν λάθη.  Απέναντι στη City, o Virgil Van Dijk, ένας τρομερός άνθρωπος και ένας φοβερός παίκτης έπρεπε να διώξει τη μπάλα πριν σκοράρουν αλλά κανείς δεν είπε τίποτα επειδή κερδίσαμε.  Δεν είναι έτσι αλλά όταν βλέπω ταλέντο και όταν είμαι βέβαιος για αυτό μένω ήρεμος»  δήλωσε ο Γερμανός τεχνικός προς μία ακόμη υπεράσπιση του ποδοσφαιριστή του.

Ο Jurgen Klopp έχει υψώσει ασπίδα προστασίας πολλάκις στον Lovren
Ο Jurgen Klopp έχει υψώσει ασπίδα προστασίας πολλάκις στον Lovren
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com