Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Ο Henry θεωρούσε υπερβολικά τα χρήματα για τον Salah»

«Ο Henry θεωρούσε υπερβολικά τα χρήματα για τον Salah»

Ο Mohamed Salah έχει αποδειχτεί η μεγαλύτερη «κλοπή» του περυσινού θερινού μεταγραφικού παραθύρου με τη Liverpool να πρέπει να νιώθε υπερτυχερή που έδωσε ως βασικό ποσό περίπου 40.000.000 στη Roma και οι Ιταλοί πρέπει να αισθάνονται πραγματικά άτυχοι και αδικημένοι εκ των πραγμάτων από τη συμφωνία παραχώρησης του παίκτη.

Παρότι σε όλους μας μοιάζουν τα χρήματα αυτά πολύ λίγα, όταν έκλεισε η μεταγραφή του Mo πριν από μήνες, ο ιδιοκτήτης της Liverpool, John Henry ένιωθε πως η ομάδα του πλήρωσε υπερβολικά χρήματα για τον Αιγύπτιο. Αυτό αποκάλυψε ο πρόεδρος της Roma, James Palotta, ο οποίος είναι στενός φίλος του ισχυρού άνδρα των Reds και επιχειρηματίας δραστηριοποιούμενος και αυτός στη Βοστώνη.

« Τον βλέπεις τώρα και λες πως ήταν υπερευκαιρία.  Όταν ήρθε ο Monchi , ο Salah ήθελε να φύγει και τον επόμενο χρόνο έμενε ελεύθερος οπότε δεν θα παίρναμε τίποτα. Ήθελε να επιστρέψει στην Premier League να αποδείξει την αξία του. Υπήρχαν και άλλες ομάδες που μιλούσαν για την ίδια τιμή και οι οποίες έχασαν όλα όσα κάνει φέτος. Είπα στον Henry πως θα τον κεράσω μεσημεριανό επειδή μου είπε πως η Liverpool πλήρωσε υπερβολικά χρήματα κατά τη γνώμη του» είπε ο Palotta δίνοντας στεγνά το φίλο του στον κόσμο της ομάδας.

Εμείς θα πούμε αγαπητέ κύριε Henry πως αν είναι εν τέλει τους παίκτες που θέλει το τεχνικό επιτελείο να τους φέρνετε και να γκρινιάζετε off the record , κάντε το! Μας φέρνει γούρι!

Ο Salah άμεσα απέναντι στην πρώην ομάδα του απόψε
Ο Salah άμεσα απέναντι στην πρώην ομάδα του απόψε
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com