Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Nainggolan: «Δεν ήθελα τη Liverpool»

Nainggolan: «Δεν ήθελα τη Liverpool»

Ο Nainggolan θεωρεί πως υπάρχουν ακόμη ελπίδες για την πρόκριση.

Ο μέσος της Roma, Radja Nainggolan, παραδέχτηκε πως δεν ήθελε τη Liverpool στον δρόμο των «Giallorossi» στο Champions League και εξηγεί τους λόγους.

Ο 29χρονος Βέλγος είπε σε βελγικά μέσα: «Δεν ήμουν χαρούμενος με την κλήρωση, γιατί για μένα η Liverpool ήταν η πιο σκληρή ομάδα από τις τρεις. Δεν είναι ότι έχουν καλύτερη ποιότητα από την Real Madrid ή την Bayern Munich, αλλά δουλεύουν σκληρά και δεν έχουν κάτι να χάσουν. Οι δύο προαναφερθείσες ομάδες μπορεί να έχουν υποτιμήσει την Roma, αλλά οι παίκτες της Liverpool μαχητές, όπως κι εμείς».

Φυσικά δεν θα μπορούσε να παραλείψει τον πρώην συμπαίκτη του Mohamed Salah: «Του μίλησα και ούτε αυτός πίστευε ότι κερδίσαμε την Barcelona! Θα είναι ωραία να ξαναδώ τον Mo, έχουμε καλές σχέσεις. Είναι ένας καλός άνθρωπος, γλυκός και γεμάτος σεβασμό, όπως επίσης και καλός παίκτης.»

«Δεν εκπλήσσομαι που πετυχαίνει στη Liverpool, γιατί πάντα είχε την ποιότητα. Η μόνη διαφορά τώρα είναι ότι πήρε τις ευκαιρίες του και είναι πιο ψύχραιμος στα τελειώματα του. Μου αρέσει αυτό.» είπε με απόλυτη ειλικρίνεια το Νο.4 του ιταλικού συλλόγου.

O Radja Nainggolan με τα χρώματα της Roma.
O Radja Nainggolan με τα χρώματα της Roma.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com