Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Salah: «Είμαι χαρούμενος στην Liverpool»

Salah: «Είμαι χαρούμενος στην Liverpool»

Τελευταία φορά που δεν σκόραρε ο Salah στο Anfield ήταν στη Boxing Day

Ο Αιγύπτιος Mohamed Salah, εκτός από τις εκπληκτικές του εμφανίσεις, μας υπενθυμίζει την σημασία που έχουν οι συμπαίκτες για την επίτευξη των ρεκόρ του.

Είπε χαρακτηριστικά: «Όπως μπορείτε να δείτε στα τελευταία παιχνίδια, οι συμπαίκτες μου προσπαθούν να με βοηθήσουν να σκοράρω επειδή ξέρουν ότι διαγωνίζομαι για το Χρυσό Παπούτσι. Είναι ένας ατομικό βραβείο, αλλά η ομάδα σε βοηθάει να το κερδίσεις. Επιπλέον, ο τρόπος που παίζουμε είναι πολύ καλός και οι οπαδοί μας το βλέπουν. Νιώθω πολύ καλά για αυτό, αισθάνομαι ότι θέλουν να κερδίσω κάτι. Απομένουν μόνο 4 παιχνίδια και στην αρχή έπαιζα για αυτό. Όμως τώρα πάνω από όλα είναι η ομάδα, θέλω να σκοράρω για αυτήν».

Συνεχίζει λέγοντας: «Όταν ήμουν πίσω από τον Harry Kane, είχα την ευκαιρία να σκοράρω, αλλά πάσαρα στον Roberto Firmino και σκόραρε. Παίζω ποδόσφαιρο για το ποδόσφαιρο, όχι απλώς για τον εαυτό μου. Μοιράζω ασίστ, δημιουργώ ευκαιρίες γιατί δεν ξεχνάω τη θέση μου. Είμαι ακόμη στα πλάγια και όχι το Νο.9 της ομάδας. Παίζω για την ομάδα και όλοι μπορούν να το δουν αυτό».

Καταλήγει: «Ειλικρινά, όλοι βλέπετε ότι διανύω μια υπέροχη σεζόν και έχω μερικά παιχνίδια ακόμη. Για τον καθένα, το πιο σημαντικό πράγμα είναι να κάνει καλές εμφανίσεις και να σκοράρει για την ομάδα του. Είμαι ευτυχισμένος στην πόλη, στον σύλλογο και με τον εαυτό μου. Αυτό σημαίνει πολλά».

Είναι χαρούμενος ο Salah στη Liverpool.
Είναι χαρούμενος ο Salah στη Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com