Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > John Barnes: «Θέλω Bayern ή Real»

John Barnes: «Θέλω Bayern ή Real»

Μπορεί η Bayern Munich και η Real Madrid να θεωρούνται τα φαβορί  για την κατάκτηση του τροπαίου του Champions League, σύμφωνα όμως με τον John Barnes, η Roma είναι αυτή που πρέπει να αποφύγουν!

«Πάντα είχα την εντύπωση ότι η Liverpool τα πάει καλύτερα απέναντι σε μεγάλες ομάδες» δήλωσε στην Express Sport.
«Για πολλούς λόγους θα προτιμούσα να παίξω εναντίον της Bayern ή της Real. Η Roma είναι εξαιρετικά αμυντική ομάδα, και βασίζεται πολύ στη δύναμη. Όταν όμως παίζουμε εναντίον ομάδων που παίζουν ανοιχτά, όπως η City και η Arsenal, τότε πιάνουμε και εμείς την κορυφή στο παιχνίδι μας. Θα προσέξατε πως παίζουμε εναντίον ομάδων όπως η Manchester United ή η West Bromwich Albion, αν και η United δεν μοιάζει ακριβώς της West Brom. Θυμάστε όμως πως προσέγγισε εναντίον μας το παιχνίδι της η Manchester United, όταν κάθισαν πίσω και μας περίμεναν, επιτρέποντας μας να έχουμε την κατοχή, αλλά στερώντας μας το στοιχείο του αιφνιδιασμού στις αντεπιθέσεις, στο οποίο είμαστε πολύ καλοί. Συνεπώς θα προτιμούσα Real ή Bayern»
Η Liverpool βελτιώθηκε σημαντικά στην άμυνα με την άφιξη του Virgil Van Dijk, αφού σε δύο αναμετρήσεις δέχθηκαν μόλις ένα τέρμα από την επίθεση της Manchester City.
O Barnes όμως πιστεύει ότι η άμυνα δεν θα έπαιζε ιδιαίτερο ρόλο εναντίον αυτών των δύο ομάδων- που προτιμά ως αντιπάλους.
Όταν λοιπόν ρωτήθηκε για το αν η άμυνα της Liverpool θα κατάφερνε να συγκρατήσει τους Robert Lewandowski ή Cristiano Ronaldo απάντησε :

«Δεν νομίζω ότι είχαν την αμυντική πειθαρχία για να τα καταφέρουν και εναντίον της City. Ο τρόπος με τον οποίον παίζουν οι ομάδες αυτές, σου επιτρέπει να έχεις ευκαιρίες για γκολ εναντίον τους, γιατί θα επιτεθούν και δεν καθίσουν πίσω να αμυνθούν. Εναντίον μιας τέτοιας ομάδας μπορούμε να σημειώσουμε τέρματα. Θα έχουν βέβαια και αυτοί τις ευκαιρίες να μας βάλουν γκολ, αλλά το προτιμώ αυτό»
Όταν ρωτήθηκε για το αποτέλεσμα του αγώνα εναντίον της : «Νομίζω ότι το αποτέλεσμα εναντίον της Manchester United τους έκανε ζημιά. Ήταν ήδη μπροστά 2-0 στο σκορ, κι αν ο Sterling είχε κάνει το 3-0, θα έπαιζαν πιο χαλαρά στο 20 ημίχρονο γνωρίζοντας ότι είχαν κερδίσει ήδη το πρωτάθλημα και θα περίμεναν τη Liverpool γεμάτοι αυτοπεποίθηση. Η ήττα σ’ αυτό το παιχνίδι μείωσε πολύ την αυτοπεποίθηση τους. Το θέμα με τη City είναι ότι πρέπει να παίζουν καλά για να κερδίσουν και δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν αντιξοότητες στον αγώνα. Αν τα πράγματα δεν πάνε όπως τα θέλουν δεν μπορούν να επιστρέψουν στον αγώνα και να πάρουν το αποτέλεσμα. Μέχρι τώρα βέβαια, δεν είχαν κάνει ποτέ αυτές τις ερωτήσεις στους εαυτούς τους. Η απόδοση της Liverpool βέβαια ήταν φανταστική» ολοκλήρωσε.

Eπιμέλεια : Φάνης Φλώρος

Ο Barnes θα ήθελε αντίπαλο τη Bayern στη σημερινή κλήρωση
Ο Barnes θα ήθελε αντίπαλο τη Bayern στη σημερινή κλήρωση
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com